Responsive Menu
Add more content here...


Voleibaliştii zălăuani, din nou la treabă. Nouă jucători prezenţi la primul antrenament al verii

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Primul antrenament din această vară a avut loc luni sub comanda secundului Marius Lazăr. La prima şedinţă de pregătire au participat 9 jucători, urmând ca până la finalul lunii august să se alăture lotului şi voleibaliştii străini

După ce în mari proporţii şi-a format lotul pentru sezonul următor, SCM Zalău a dat startul pregătirilor.După o lungă vacanţă, voleibaliştii s-au întors la treabă, iar luni după-amiază a avut loc primul antrenament din această vară.

Deocamdată, gruparea zălăuană este într-o formulă mai restrânsă, astfel că la primul antrenament au participat 9 jucători.

Filip Constantin, Silviu Grigoraş, Alexandru Ionescu, Andrei Ana, Vlad Cuciureanu, Eduard Ocunschi, Vlad Vasian, Cristian Porumb şi Mihai Mărieş sunt jucătorii care au fost prezenţi la primul antrenament sub comanda lui Marius Lazăr. Antrenorul secund conduce antrenamentele în această perioadă, până când la echipă va veni sârbul Dragan Kobiljski, noul antrenor de la SCM Zalău, care în această perioadă se află angrenat cu naţionala Serbiei, la Campionatul Mondial.

Din cei 9 jucători aflaţi la pregătire, nu mai puţin de şapte sunt voleibalişti care au venit la SCM în această vară.

Au rămas din lotul cu care s-a abordat sezonul trecut doar Vlad Cuciureanu şi zălăuanul Cristian Porumb, iar în lot a fost luat şi Vlad Vasian, juniorul zălăuan care a făcut junioratul la CSS Zalău, dar a jucat şi în liga secundă pentru Volei Club Zalău.

SCM Zalău se va pregăti pe plan local în luna august, urmând să fie în formulă completă până  la final de lună, când vor veni şi jucătorii străini, angrenaţi cu echipele naţionale în competiţii oficiale.

Gruparea zălăuană va pune accentul în această perioadă pe pregătirea fizică şi antrenamente specifice. Şedinţele de pregătire au loc la sala de forţă şi în sala sporturilor, urmând ca din luna septembrie, SCM Zalău să susţină  mai multe jocuri amicale.

Fosta vicecampioană şi-a anunţat prezenţa la un puternic turneu amical, în perioada 8 – 10 septembrie, care va fi organizat de către campioana Arcada Galaţi.

“Jucătorii au venit cu dorinţa de a munci la reunire şi îi văd montaţi. Avem jucători tineri, dar mizez pe ei că vor avea un cuvânt de spus în campionatul următor. Avem un lot cu care ne vom clasa în locurile 5 – 8. Acesta va fi şi obiectivul echipei”, spune managerul Adrian Feher.

Campionatul Diviziei A1 începe în prima săptămână din luna octombrie, iar în prima etapă, SCM Zalău urmează să joace în deplasare la vicecampioana Dinamo Bucureşti.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de joi, 11 august

You may also like

Leave a Comment