Responsive Menu
Add more content here...


Voleibaliştii de la SCM Zalău încep pregătirile pentru noul sezon 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Fosta vicecampioană revine la treabă pentru a pregăti campionatul următor. Primul antrenament de după vacanţă este programat luni

După o vacanţă de mai bine de trei luni, voleibaliştii de la SCM Zalău revin la treabă pentru a pregăti noul sezon. Începând de săptămâna viitoare, gruparea de sub Meseş va da start pregătirilor, reunirea lotului fiind programată luni.

SCM Zalău se va pregăti pe plan local, iar în prima săptămâna vor avea loc antrenamente atât în sală, cât şi pe terenul de nisip din parcul central.

Campionatul Diviziei A1 va începe în prima săptămână din luna octombrie, astfel că SCM Zalău va avea la dispoziţie două luni pentru pregătire. Luna august va fi dedicată pregătirii fizicie şi antrenamentelor specifice, urmând ca în luna septembrie, gruparea de sub Meseş să dispute mai multe jocuri de pregătire.

În perioada 8 – 10 septembrie, fosta vicecampioană şi-a anunţat prezenţa la un puternic turneu amical organizat de Arcada Galaţi.

Echipa condusă de Adrian Feher intenţionează să participe la trei turnee în perioada precompetiţională, iar unul dintre turnee se doreşte a fi organizat la Zalău.

Majoritatea jucătorilor care fac parte din lotul pentru sezonul următor se vor prezenta la reunire încă de luni, cu excepţia jucătorilor care sunt convocaţi la echipele naţionale.

“Ne vom pregăti pe plan local şi luăm în considerare şi efectuarea unui cantonament. Intenţionăm să disputăm cel puţin nouă meciuri amicale în luna septembrie”, a precizat managerul Adrian Feher.

În prima etapă din Divizia A1, SCM Zalău va juca în deplasare la vicecampioana României, Dinamo Bucureşti.  Şi în etapa a II-a, formaţia zălăuană va juca tot în deplasare, la Explorări Baia Mare, iar primul meci pe teren propriu va fi în etapa a III-a, cu campioana Arcada Galaţi.

Ultimele achiziţii vor fi anunţate până săptămâna viitoare

Până în momentul de faţă, SCM Zalău are în lot nouă jucători. Este vorba de Vlad Cuciureanu, Cristian Porumb, Andrei Ana, Filip Constantin, Alexandru Ionescu, Mihai Mărieş, Eduard Ocunschi, Vlad Vasian şi Siliviu Grigoraş. Lotul este pe cale să fie finalizat în această perioadă, însă campania de achiziţii va fi încheiată după ce vor sosi şi cei trei jucători străini. Discuţiile sunt avansate, astfel că transferurile vor fi anunţate până săptămâna viitoare. La fosta vicecampioană urmează să mai vină doi secunzi, dar şi un centru.

You may also like

Leave a Comment