Responsive Menu
Add more content here...


Voleibaliştii de la SCM Zalău încep lupta pentru medalii. Programul turneului de la Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Primul turneu din play-off-ul pentru locurile 1 –  4 are loc de joi şi până sâmbătă, la Zalău, în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici, unde mai participă Arcada Galaţi, Steaua Bucureşti şi SCMU Craiova

În sezonul 2020 – 2021, SCM Zalău nu doar că şi-a atins obiectivul ci chiar l-a depăşit, odată cu calificarea în play-off-ul pentru locurile 1 – 4, care a culminat cu asigurarea unui loc de cupă europeană.

Însă, ţinând cont de situaţia din clasament, SCM Zalău îşi doreşte şi mai mult şi vrea să îşi treacă în palmares o medalie încă din primul sezon.

Adevărata luptă pentru medalii începe în această săptămână, la Zalău, unde are loc primul turneu pentru locurile 1 – 4. SCM a obţinut dreptul de a organiza un turneu în faza superioară a campionatului datorită clasării pe locul 2 la final de retur.

Astfel, speranţele obţinerii unei medalii sunt mari, în condiţiile în care, trupa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr joacă trei din cele şase meciuri în propria sală. Pe teren propriu, SCM Zalău a câştigat în acest sezon cu Arcada Galaţi, Dinamo, SCMU Craiova şi a fost aproape să câştige şi cu Steaua. Trei din cele patru echipe vor fi prezente şi la turneul care începe joi şi se termină sâmbătă.

Primul turneu din play-off este deschis cu jocul dintre Arcada Galaţi şi SCMU Craiova, joi de la ora 14.00, urmând ca de la ora 18.00 să aibă loc partida dintre SCM Zalău şi Steaua.

În a doua zi a turneului, SCM Zalău va juca vineri, de la ora 18.00, cu Arcada Galaţi, iar sâmbătă, de la ora 14.00 o va întâlni pe SCMU Craiova.

Gruparea de sub Meseş începe play-off-ul de pe locul 2, cu 46 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Steaua, ocupanta locului 3, în timp ce SCMU Craiova este pe 4, cu 44 de puncte.

Lupta la titlu pare decisă înainte de startul play-off-ului, având în vedere că Arcada Galaţi are un avantaj de 9 puncte faţă de SCM Zalău şi Steaua Bucureşti.

Din cauza pandemiei şi aceste jocuri se dispută cu sala închisă, dar toate partidele vor fi transmise pe pagina de facebook de la SCM Zalău.

 După turneul de la Zalău, va urma ultimul turneu din acest sezon, ce va fi organizat de Arcada Galaţi, în perioada 15 – 17 aprilie, unde se vor întâlni din nou cele patru echipe.

Sorin Pop: “Sperăm să obţinem o medalie. Ne vom bate pentru fiecare punct”

“Din păcate nu ne vom putea baza pe Leo, iar pentru noi este o mare pierdere. Era un jucător foarte util echipei şi sper ca absenţa lui să nu se vadă atât de tare. Suntem bucuroşi că am prins play-off-ul pentru locurile 1 – 4, ne-am depăşit obiectivul, iar meritul este al jucătorilor. Sperăm să câştigăm o medalie, chiar dacă avem aceste probleme de lot. Celelalte echipe au bancă mai lungă, iar noi avem soluţii mai puţine, dar nu vom ceda şi ne vom bate pentru fiecare punct. Dacă tot am ajuns aici, ar fi păcat să nu fructificăm această şansă”.

Programul turneului de la Zalău:

Joi, ora 14.00: Arcada Galaţi – SCMU Craiova

Ora 18.00: SCM Zalău – Steaua Bucureşti

Vineri, ora 14.00: SCMU Craiova – Steaua Bucureşti

Ora 18.00: SCM Zalău – Arcada Galaţi

Sâmbătă, ora 14.00: SCM  Zalău – SCMU Craiova

Ora 18.00: Steaua – Arcada Galaţi

Cum arată clasamentul înainte de startul play-off-ului pentru locurile 1 – 4:

1.Arcada Galaţi – 55p (57 – 9)

2. SCM Zalău – 46p (48 – 16)

3. Steaua Bucureşti – 46p (50 – 21)

4. SCMU Craiova – 44p (49 – 21)

You may also like

Leave a Comment