Responsive Menu
Add more content here...


Voleibalistele de la Silvania Sport Şimleu, pe locul 1 în Campionatul Naţional de Cadete

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Sportivele pregătite de Ovidiu Teuşan se află pe primul loc, având 3 puncte avans faţă de CSS Sighetu Marmaţiei, grupare care are, însă, două jocuri mai puţin disputate


Voleiul este unul dintre cele mai iubite sporturi la Şimleu Silvaniei. Oraşul de sub Măgura a avut ani de zile o echipă în Divizia A1 la volei masculin, însă, odată cu dispariţia celor de la Phoenix, clubul ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei ţine flacăra aprinsă.

Fostul antrenor-jucător de la Phoenix, Ovidiu Teuşan se ocupă de destinele clubului şi face o treabă excelentă, progresul fiind vizibil. În acest an, clubul participă cu două echipe în Campionatele Naţionale de volei feminin, o echipă la junioare I şi o echipă la cadete.

Dacă pentru echipa de junioare I, acest an este unul mai mult de acomodare cu acest nivel, cadetele se află deja la al doilea sezon.

Antrenorul avea aşteptări mari de la acest sezon, iar elevele sale nu l-au dezamăgit, având un parcurs aproape perfect în turul de campionat. Cadetele au reuşit patru victorii, suferind un singur eşec, fapt ce le plasează pe locul 1, având cu trei puncte mai mult decât următoarea clasată, CSS Sighetu Marmaţiei.

Ce-i drept, gruparea din Sighet are cu două meciuri mai puţin disputate. Una peste alta, la finele săptămânii trecute, elevele lui Ovidiu Teuşan au avut ultimul meci din acest sezon, reuşind o victorie cu 3 – 0 în faţa celor de la CSM Power Volei Baia Mare. Fetele de la Şimleu continuă pregătirea şi în această săptămână, urmând să aibă o mică pauză. Echipa de junioare I nu o duce prea bine, dar, trebuie menţionat şi faptul că jumătate din echipa sunt cadete.

“Ne aşteptam să avem un an bun la cadete, pentru că anul trecut, fetele au acumulat experienţă, astfel că şi rezultatele trebuiau să apară. Avem o echipă bună care a suferit o singură înfrângere în turul de campionat, restul fiind victorii cu 3 – 0. La junioare ne aşteptam să fie un an greu, pentru că folosim jucătoare născute în 2004, 2005 şi chiar 2006. Însă, ne-am înscris în campionat, din dorinţa de a rula lotul de cadete, pentru că trei cadete joacă în fiecare meci la junioare şi acumulează experienţă, ne-a declarat Ovidiu Teuşan.

ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei se află în Grupa J în Campionatul Naţional de Cadete, alături de CSS Sighetu Marmaţiei, CSS 2 Baia Mare, CSM Power Volei Baia Mare şi Gloria Bistriţa. La junioare, echipa din Şimleu a fost repartizată în Grupa G, alături de LPS Cluj Napoca, CSS 2 Baia Mare şi CSS Sighetu Marmaţiei.

Rezultatele înregistrate de cadete:

Power Volei B.M. – Silvania Sport Şimleu 0 – 3

ACS Silvania Sport – Gloria Bistriţa           3 – 0

CSS Sighetu Marmaţiei – Silvania Sport  3 – 0

ACS Silvania Sport – CSS 2 Baia Mare       3 – 0

ACS Silvania Sport – Power Volei B.M.     3 – 0

ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei: Roxana Marincaş, Iulia Tincău, Ilaria Tincău, Vanessa Komiati, Kovacs Ştefania, Kira Geiger, Maya Ambruş, Luana Ardelean, Dora Fărcăşanu şi Alma Sârbe. Antrenor: Ovidiu Teuşan

You may also like

Leave a Comment