Responsive Menu
Add more content here...


Volei Municipal Zalău încearcă imposibilul în Cupa Challenge

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 52 views
A+A-
Reset

După ce în tur a pierdut cu 3 – 0 în Cehia, vicecampioana României va încerca miercuri după-amiază să întoarcă soarta calificării. Pentru a ajunge în sferturi,echipa antrenată de Bogdan Tănase trebuie să obţină o victorie de 3 puncte cu Karlovarsko, iar mai apoi să se impună şi în setul de aur


Miercuri, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”:

 Volei Municipal Zalău – VK Cez Karlovarsko

La fel ca şi în sezonul trecut, Volei Municipal Zalău a bifat optimile Cupei Challenge, fază în care a ajuns fără prea mari emoţii, în condiţiile în care, în 16-zecimi a jucat cu o echipă modestă din Danemarca.

În optimi, adversarul a fost de altă natură, astfel că în faţa vicecampioanei României a ieşit VK Cez Karlovarsko, liderul detaşat din campionatul Cehiei. În faţa unei grupări mult mai valoroase şi mai bine organizate, gruparea de sub Meseş nu a avut nicio şansă la partida tur de acum două săptămâni, pe care a pierdut-o cu 3 – 0.

În aceste condiţii, şansele de calificare s-au diminuat, dar Volei Municipal mai are pic de speranţă, mai ales că miercuri, de la ora 18.00, are loc returul, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Pentru a ajunge în sferturi, vicecampioana României are nevoie de un joc exact, însă rămâne de văzut dacă va putea să facă un meci mare, în condiţiile în care, în ultima săptămână, conducerea a anunţat că echipa a fost gripată, fapt pentru care jocurile din campionat cu Unirea Dej şi Gloria Buzău au fost amânate.

Va fi primul meci după o pauză de 10 zile, în timp ce oaspeţii vin după un derby în campionatul Cehiei, cu Brno – ocupanta locului 2 – pe care Karlovarsko l-a câştigat în deplasare cu 3 – 2, astfel că stă mai bine şi din punct de vedere al moralului.

O victorie cu 3 – 0 sau 3 – 1 nu este de ajuns pentru ca Volei Municipal Zalău să se califice în sferturi. Chiar dacă obţine o victorie de 3 puncte, gruparea de sub Meseş mai are nevoie şi de câştigarea un set de aur. Cehii merg mai departe şi în cazul în care pierd sub Meseş cu 3 – 2.

În cazul în care va trece de echipa din Cehia, Volei Municipal Zalău va întâlni în sferturi învingătoarea dintre Aluron Virtu CMC Zawiercie (Polonia) şi Sport Toto SC Ankara (Turcia). În meciul tur, polonezii au câştigat cu 3 – 0, dar returul se dispută miercuri, în Turcia, la Ankara.

You may also like

Leave a Comment