Responsive Menu
Add more content here...


Volei Municipal Zalău, debut în play-off, cu Dinamo

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

La primul meci din faza superioară a campionatului, Volei Municipal Zalău are parte de o deplasare dificilă, la Bucureşti, unde va întâlni Dinamo, ocupanta locului 3. În condiţiile în care se află la 4 puncte de podium, vicecampioana are mare nevoie de un rezultat pozitiv pentru a mai spera la medalii


Sâmbătă, ora 17.00 , Sala Polivalentă Dinamo: Dinamo Bucureşti – Volei Municipal Zalău

În urma înfrângerii de la Craiova, Volei Municipal Zalău a încheiat sezonul regulat doar pe locul 4. Aproape că pare imposibil câştigarea titlului sau măcar obţinerea unei medalii de argint în acest sezon, deoarece vicecampioana României este departe şi de locul 3. La patru puncte în spatele podiumului se află gruparea de sub Meseş, care începe play-off-ul cu o contracandidată în lupta pentru medaliile de bronz.

Sâmbătă, formaţia antrenată de Bogdan Tănase joacă în deplasare la Dinamo Bucureşti, o echipă care la prima vedere are un lot mai închegat decât al Zalăului. Şi rezultatele dinamoviştilor au fost mult mai bune, deşi în urmă cu o lună şi jumătate, Dinamo a pierdut cu 3 – 1 în deplasarea de la Zalău. Dinamo a scârţâit şi în ultima etapă din sezonul regulat şi a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune în deplasarea de la Buzău.

În condiţiile în care bucureştenii joacă pe teren propriu sunt favoriţi cerţi, în timp ce Volei Municipal Zalău porneşte cu şansa a doua, mai ales că în acest sezon nu a adus niciun punct de pe terenul primelor trei clasate. La Craiova a pierdut cu 3 – 1, la fel şi în deplasarea de la Arcada, în timp ce în jocul din turul sezonului regulat, de la Dinamo, Volei Municipal Zalău a fost învinsă cu 3 – 0.

De data aceasta, formaţia zălăuană este obligată să se întoarcă cu un rezultat pozitiv din capitală, dacă mai vrea să spere la o medalie. Tot în cadrul primei etape din play-off, liderul Arcada Galaţi pare să aibă un meci uşor pe teren propriu cu Gloria Buzău, la fel şi SCMU Craiova care joacă pe teren propriu cu Unirea Dej.

Partida dintre Dinamo Bucureşti şi Volei Municipal Zalău se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă Dinamo.

Şi în cazul unei victorii de 3 puncte, formaţia zălăuană va rămâne pe locul 4.

Volei Municipal Zalău începe play-off-ul cu două deplasări

Clasată doar pe locul 4 la finalul sezonului regulat, Volei Municipal Zalău începe play-off-ul cu două deplasări. Prima va fi sâmbătă, pe terenul lui Dinamo, după care miercurea viitoare, gruparea de sub Meseş va juca tot în deplasare, la Gloria Buzău.

Primul meci de acasă va fi pe 14 martie, când echipa pregătită de Bogdan Tănase se va duela cu Unirea Dej. Pe 21 martie, Volei Municipal Zalău va juca în deplasare la campioana Arcada Galaţi, după care pe 25 martie urmează să primească vizita celor de la SCMU Craiova.

Returul din play-off va începe pe 28 martie, iar campionatul se va încheia pe 25 aprilie. În această fază a campionatului, Volei Municipal Zalău va susţine trei partide de pe teren propriu şi două în deplasare.


Programul Zalăului din play-off:

Etapa 1(07.03): la Dinamo

Etapa 2 (11.03): la Gloria Buzău

Etapa 3 (14.03): acasă cu Unirea Dej

Etapa 4 (21.03): la Arcada Galaţi

Etapa  5 (25.03): acasă cu SCMU Craiova

Etapa 6  (28.03): acasă cu Dinamo

Etapa 7 (04.04): acasă cu Gloria Buzău

Etapa 8 (11.04): la Unirea Dej

Etapa 9 (15.04): acasă cu Arcada Galaţi

Etapa 10 (25.04): la SCMU Craiova


 

You may also like

Leave a Comment