Responsive Menu
Add more content here...


Volei Club Zalău s-a calificat la turneul final al Seriei Vest după două victorii clare cu Oţelul Roşu

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

În ambele partide disputate la Zalău, gruparea condusă de Gabriel Terheş s-a impus cu 3 – 0 şi a obţinut dreptul de a evolua în ultima etapă a play-off-ului Seriei Vest, unde se va bate pentru locurile ce duc la turneul de promovare în Divizia A1

Volei Club Zalău a făcut mari eforturi financiare pentru a putea participa în ediţia 2020 – 2021 a Seriei Vest din Divizia A, fiind nevoită să suporte costurile cu testarea pentru COVID-19, înaintea fiecărui turneu.
Formaţia zălăuană a luat startul la două din cele cinci turnee din sezonul regulat şi a obţinut opt puncte reuşind să termine returul pe locul 4.

Primele trei clasate s-au calificat direct la turneul final al Seriei Vest, dar în această fază a campionatului a ajuns şi Volei Club Zalău, după ce a trecut de prima etapă a play-off-ului.
În această etapă de play-off, Volei Club Zalău s-a duelat cu Oţelul Roşu, după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Jocurile s-au disputat sub formă de turneu, la Zalău şi a fost nevoie doar de două partide pentru a fi desemnată câştigătoarea.

Deşi a trimis în teren doar juniorii şi cadeţii de la CSS Zalău pe care îi are în lot, Volei Club Zalău a obţinut două victorii categorice, cu 3 – 0. În primul joc, adversarii s-au ridicat la nivelul Zalăului, doar într-un singur set, în care au atins “borna” de 20 de puncte, celelalte două parţiale fiind câştigate de zălăuani la 11 şi 18.

În al doilea meci s-a consemnat o victorie şi mai clară a zălăuanilor, care au câştigat cele trei seturi la 17, 19 şi 15.

“A fost o calificare aşteptată şi ne bucurăm că am ajuns din nou la faza finală a Seriei Vest. În primul rând ne bucurăm că am reuşit să câştigăm cele două jocuri doar cu juniorii şi cadeţii de la CSS Zalău care sunt legimitaţi la noi”, ne-a declarat Gabriel Terheş.
La turneul final al Seriei Vest s-au mai calificat CSM Suceava, ProVolei Arad şi CSS CNE Lapi Dej.

Volei Club Zalău – Oţelul Roşu 3 – 0 (11, 20, 18)

Oţelul Roşu – Volei Club Zalău 0 – 3 (-17, -19, -15)

Volei Club Zalău: Daniel Bode, Luca Opriş, Antonio Jurge, Cristian Pop, Vlad Vasian, Victoratos Teodor, Severius Nemeş şi Sebastian Hidan – liber

You may also like

Leave a Comment