Responsive Menu
Add more content here...


Volei ca în vremurile bune la Zalău! FOTO

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

La jocul de luni cu Steaua au asistat aproximativ 300 de spectatori, ceea ce a reprezentat 30% din capacitatea sălii, limita permisă în această perioadă de pandemie. Şi atmosfera a fost
una demnă de un derby, la joc fiind prezentă galeria lui HC Zalău


SCM Zalău activează de un an şi jumătate în Divizia A1. În sezonul trecut nu s-a putut bucura de aportul publicului, deoarece toate jocurile s-au jucat cu sala închisă. În acest campionat, publicul a avut din nou acces la meciuri, însă cu anumite restricţii. Conform restricţiilor aflate în vigoare, 30% din capcitatea sălii este deschisă publicului în această perioadă, astfel că pentru jocul de luni cu Steaua, au putut asista aproximativ 300 de spectatori.

S-a jucat volei ca în vremurile bune la Zalău, iar atmosfera a fost una demnă de un derby. Deşi jocul a fost televizat, 30% din capacitatea sălii s-a umplut, iar SCM Zalău a avut şi galerie, în tribune fiind prezenţi fanii lui HC Zalău care i-au susţinut pe voleibaliştii antrenaţi de Horacio Dileo.

SCM Zalău va juca din nou pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18.00, cu SCMU Craiova. Rămâne de văzut dacă şi la următoarele jocuri, membrii galeriei de la HC Zalău vor fi dispuşi să vină în tribune şi să susţină şi echipa de volei, la fel cum o fac de ani de zile la handbal.

“Am fost surprins că am avut alături chiar şi băieţi din galeria de la HC Zalău. Vreau să le mulţumesc pentru că sunt alături de noi şi de sportul din Zalău. Voleiul este extrem de iubit în acest oraş. Este şi normal, fiindcă este sportul care a adus atâtea titluri de campioană şi este un public cunoscător al acestui fenomen. Sperăm ca echipa să le ofere satisfacţii pe viitor, pentru că merită. Ne dorim în fiecare sezon să fim acolo sus, dar acest lucru necesită eforturi din toate părţile”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.


You may also like

Leave a Comment