Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Vlad Vasian a debutat în Divizia A1

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Voleibalistul a debutat în prima ligă în meciul cu CSM Suceava, partidă câştigată în minim de seturi de SCM Zalău. “M-au încercat sentimente de fericire, mai ales când am auzit că toată sala a fost alături de mine. Asta m-a ajutat să îmi stăpânesc emoţiile”, ne-a declarat tânărul Vlad Vasian


Vlad Vasian este un produs al celor de la CSS Zalău. Zălăuanul a început să practice voleiul la vârsta de 10 ani. În ultimele două sezoane a evoluat cu dublă legitimare, atât la CSS Zalău, cât şi la Volei Club Zalău, în Divizia A2. În vară a intrat în atenţia conducerii de la SCM Zalău, iar tânărul jucător a fost legitimat la echipa din prima ligă.

Jucătorul şi-a aşteptat cuminte şansa debutului, iar aceasta a venit la finele săptămânii trecute. Vlad a debutat în Divizia A1, cu ocazia partidei pe care SCM Zalău a disputat-o în compania celor de la CSM Suceava.

Tânărul jucător care va împlini 19 ani pe data de 6 decembrie a intrat pe teren în setul al doilea. Pe serviciul său, SCM Zalău avea să câştige un punct. A fost un debut promiţător şi plin de emoţii pentru Vlad Vasian. Tânărul voleibalist ne-a mărturisit ce sentimente l-au încercat în momentului debutului, dar şi cum s-a integrat la SCM Zalău.

“M-am integrat destul de repede în echipă, toţi colegii au fost alături de mine. Nivelul din prima ligă mi se pare ridicat, dar la care vreau să fac faţă. Debutul a fost plin de emoţii. M-au încercat sentimente de fericire, mai ales când am auzit că toată sala a fost alături de mine şi asta m-a ajutat să îmi stăpânesc emoţiile. Îmi doresc să primesc mai multe şanse de joc ca să îmi demonstrez potenţialul. Am jucat la Volei Club Zalău în Divizia A2, echipă care mi-a dat multă încredere ca să ajung aici”, ne-a declarat Vlad Vasian.

În meciul cu CSM Suceava au debutat şi Andrei Ana sau Silviu Grigoraş, jucători aduşi în această vară sub Meseş.

Mai multe, în ziarul Sportul Sălăjean din 23 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment