Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. “Taifunul” loveşte din nou. Rareş Grama este campion balcanic!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 106 views
A+A-
Reset

Pugilistul pregătit de Adrian Popuţea a reuşit să cucerească medalia de aur la Campionatele Balcanice ce se desfăşoară la Râmnicu Vâlcea. Performanţa aceasta vine la la mai puţin de o lună distanţă de la câştigarea titlului de campion naţional


Secţia de box de la CSM Zalău continuă să fie mândria clubului. Sportivii pregătiţi de Adrian Popuţea obţin medalii peste medalii, bat recorduri peste recorduri şi reuşesc să iasă în evidenţă de fiecare dată. Fie că vorbim de competiţii internaţionale, Campionate Naţionale şi, mai nou, Europene. Totodată, pugiliştii de la CSM se remarcă şi la Campionatul Balcanic ce are loc în aceste zile la Râmnicu Vâlcea.

Elevii lui Adrian Popuţea au deja asigurate medalile, iar Rareş Grama tocmai ce a devenit, în premieră, campion balcanic la categoria de vârstă juniori.

“Taifunul” loveşte din nou şi cucereşte o nouă medalie de aur, după ce în urmă cu mai puţin de o lună de zile a devenit şi campion naţional.

În meciul pentru medalia de aur, Rareş Grama a reuşit să-l învingă în finala categoriei 66 kg pe bosniacul Emir Kunovac, sportiv medaliat la Europenele din acest an.

Grama şi-a făcut KO adversarul, după un upercut de stânga fantastic, astfel, elevul lui Adrian Popuţea a devenit campion balcanic la juniori. Înainte de KO, adversarul lui Grama a mai fost numărat de două ori.

Înainte de aceasta medalie, Rareş Grama avea în palmares titlul naţional cucerit la începutul acestei luni. Mai are două bronzuri la Naţionalele din 2021 şi la Cupa României din acest an.

Astăzi, vor boxa în finală şi fetele Margareta Hidigan şi Maria Szatmari.

Până la această medalie, singurul pugilist din Sălaj care a mai urcat pe podium la Balcaniadă, la juniori mari, era Viorel Burde.

You may also like

Leave a Comment