Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr din comuna Crasna a ajuns la spital, după ce a căzut cu motocicleta în şanţ

by Mircea ARDELEAN
0 comment 108 views
A+A-
Reset

Aseară, în apropiere de lacul de acumulare de la Vârşolţ, a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital, după ce motocicleta pe care o conducea a părăsit carosabilul şi s-a oprit în şanţul de la marginea drumului.

Evenimentul rutier a avut loc joi, 26 octombrie, la ora 18.55, pe Drumul Județean DJ 108 G, între localitățile Vârșolț și Crasna, în apropiere de lacul de acumulare de la Vârşolţ.

Un tânăr de 30 de ani din satul Marin (comuna Crasna) conducea o motocicletă, pe direcția Vârșolț – Crasna. În împrejurări ce urmează a fi stabilire în urma cercetărilor, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției şi a părăsit partea carosabilă. Motocicleta a pătruns în șanțul de pe partea stângă a sensului său de deplasare.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi două echipaje de poliţie.

În urma accidentului rutier, motociclistul a suferit leziuni. Victima a primit îngriji de la echipajul medical ajuns la faţa locului, după tânărul a fost transportat la secţia UPU SMURD din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău pentru mai multe îngrijiri.

„Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a menţionat Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Fotografie cu caracter informativ

You may also like

Leave a Comment