Responsive Menu
Add more content here...


Vicecampioana SCM Zalău şi-a aflat adversarul din sferturile Cupei României

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Gruparea zălăuană se va duela pentru un loc în final-four cu Explorări Baia Mare. Jocurile sunt programate în “dublă” manşă, partida tur urmând să aibă loc la Zalău, pe 24 noiembrie, iar returul la Baia Mare, în data de 19 ianuarie 2022

Datorită clasării fruntaşe în campionatul trecut, SCM Zalău va intra în Cupa României direct în faza sferturilor de finală. Practic, gruparea antrenată de Marius Lazăr va avea de trecut de un singur hop până să ajungă în final-four.

Acest hop va fi cu Explorări Baia Mare, care a ajuns în sferturi după ce a trecut la pas de CSU Vest Timişoara, pe care a învins-o cu 3 – 0 atât în deplasare, cât şi acasă.

Meciurile din sferturi au loc tot în “dublă” manşă. Partida tur este programată pe 24 noiembrie, la Zalău, în timp ce returul se va disputa în 19 ianuarie 2022, la Baia Mare. Până la confruntarea din Cupa României, cele două echipe se vor întâlni sâmbătă, în etapa a III-a a Diviziei A1, la Baia Mare.

În sferturi mai sunt programate partidele dintre Olimpia Titanii Bucureşti – Steaua Bucureşti, SCMU Craiova – Ştiinţa Bucureşti şi Dinamo Bucureşti – Arcada Galaţi.

Câştigătoarele se califică în final-four, turneu programat în perioada 12 – 13 martie 2022.

You may also like

Leave a Comment