Responsive Menu
Add more content here...


Vicecampioana SCM Zalău se întoarce cu toate punctele din deplasarea de la Cluj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

După eşecul neaşteptat la Ştiinţa Bucureşti, formaţia zălăuană şi-a revenit şi a câştigat miercuri după-amiază, în deplasarea de la “U” Cluj. Zălăuanii s-au impus cu 3 – 0, între cele două echipe fiind o diferenţă mare, mai ales în primul şi în ultimul set

În penultima etapă din retur, SCM Zalău şi-a trecut în cont o victorie. A fost un succes lejer, în deplasarea de la Universitatea Cluj, de unde vicecampioana s-a întors cu toate cele trei puncte.

Gruparea de sub Meseş s-a impus în trei seturi, iar în primul nu a acordat nicio şansă adversarului, scorul final fiind 9 – 25!

Setul doi a părut mai echilibrat, iar diferenţa din final a fost de trei puncte. SCM a condus cu avans mare chiar şi de 6 – 7 puncte, însă Universitatea a recuperat din diferenţă, dar s-a oprit la punctul 22.

Partida s-a terminat după setul trei, în care vicecampioana a condus în permanenţă cu un avans mare. A fost 1 – 5, 7 – 12 şi 8 – 16, când antrenorul Clujului a cerut time-out. Echipa sa nu a avut forţa să ţină piept Zalăului, iar setul s-a încheiat la 13 – 25.

Pentru Horacio Dileo a fost un bun prilej de a rula tot lotul. A ieşit din nou în evidenţă tânărul ridicător Tudor Balu care a intrat în setul doi şi trei, având o evoluţie foarte bună.

Andrei Mihalescu a punctat cel mai bine şi a reuşit 15 puncte, urmat de Rareş Bălean cu 13 puncte.

Pentru SCM Zalău urmează două jocuri în Bucureşti. Sâmbătă, formaţia zălăuană va juca cu Olimpia Titanii, iar luni va susţine restanţa cu Dinamo.

“U” Cluj – SCM Zalău 0 – 3 (-9, -22, -13)

You may also like

Leave a Comment