Responsive Menu
Add more content here...


Vicecampioana SCM Zalău, în formulă completă

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 36 views
A+A-
Reset

La o lună şi jumătate de la începerea pregătirilor, antrenorii au la dispoziţie tot lotul. Zilele trecute a sosit şi ultimul jucător, internaţionalul Stojan Iliev, care a participat cu Macedonia la Campionatul European

Pentru noul sezon, SCM Zalău şi-a format un lot de 14 jucători şi a demarat pregătirile încă din data de 9 august. În primele zile, la antrenamente s-au prezentat puţini jucători, dar treptat, voleibaliştii au ajuns la Zalău şi au intrat în programul echipei.

Doi dintre jucători au fost prezenţi la Campionatul European, astfel că Aleksandar Minić a jucat pentru Muntenegru, în timp ce Stojan Iliev a evoluat pentru Macedonia. Cei doi au venit la Zalău abia după ce naţionalele lor şi-au încheiat aventura la turneul final. Minić s-a alăturat lotului înainte de primul turneu de la Baia Mare, în timp ce Stojan Ilive a ajuns la  Zalău abia duminică.

El a intrat deja în programul normal al echipei şi poate juca încă de la turneul de la Craiova, unde SCM Zalău va susţine ultimele trei jocuri înainte de startul campionatului.

La turneul de la Craiova va putea juca şi Cristian Palacios, care a ratat Cupa Zalăului deoarece a fost plecat la Madrid pentru a primi viza. “Acum avem tot lotul şi putem aborda turneul de la Craiova în formuă completă. Iliev va putea juca în aceste meciuri. El este pregătit, fiindcă vine după ce a participat la Campionatul European”, spune Feher.

Stojan Iliev a fost transferat la SCM Zalău de la  MOK Mursa, din Croaţia, echipă cu care a fost vicecampion, dar are în palmares şi trei tiluri în ţara sa natală cu OK Strumica.

You may also like

Leave a Comment