Responsive Menu
Add more content here...


Un nou RECORD NAŢIONAL! Zălăuanul Robert Parge, campion balcanic cu ştafeta României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Atletul sălăjean a cucerit medalia de aur la proba de 4 x 400 m. Mai mult, echipa României a stabilit şi un nou record naţional. Pentru Parge urmează o competiţie individuală în Serbia, ultima repetiţia înainte de Campionatele Mondiale din 18 – 20 martie

La finele săptămânii trecute a avut loc ediţia cu numărul 27 a Campionatelor Balcanice indoor a seniorilor. La competiţia de atletism au fost prezente 19 naţiuni, printre care şi România. Concursul a avut loc în Sala Atakoy din Istanbul – Turcia. Delegaţia noastră a fost formată de 35 de atleţi – 18 la masculin şi 17 la feminin. România a încheiat competiţia pe locul 2, acumulând 13 medalii, după Turcia şi înaintea Greciei.

A reprezentat România şi Robert Parge, atletul sălăjean care este legitimat la CSM Bucureşti. Sportivul a făcut parte din ştafeta de 4x400m, care a câştigat medalia de aur. Atletul din Zalău şi Niculiţă Remus Andrei, Dringo Mihai Sorin şi Toma Denis Simion au devenit nu doar campioni balcanic. Ei au stabilit şi un nou record naţional (3:10,36)!

Un nou RECORD NAŢIONAL! Zălăuanul Robert Parge, campion balcanic cu ştafeta României

Medalii de aur din delegaţia România au obţinut şi Anamaria Nesteriuc (60 mg – 8,07), Ionuţ Alin Anton (60 mg – 7,07).

Atletul sălăjean a alergat aseară la Belgrade Indoor Meeting, competiţie desfăşurată, în sala care în perioada 18 – 20 martie va găzdui Campionatele Mondiale.

“Mă simt foarte bine. Am muncit fiecare în parte pentru a aduce titlul balcanic şi a stabili recordul naţional. Avem o echipă foarte strânsă şi puternică. La Campionatul Mondial ne vom doborî propriul record”.

Robert Parge

You may also like

Leave a Comment