Responsive Menu
Add more content here...


Maria Csiki, un loc 2 şi un loc 3 în prima etapă a Naţionalelor U18

Atleta legitimată la CSS Zalău s-a clasat pe locul 2 în proba de 800 de metri şi pe locul 3 în cea de 1.500 m la etapa I a Naţionalelor U18. Pentru eleva lui Nelian Ianchiş urmează etapa a II-a, programată la finalul lunii februarie

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 19 views
A+A-
Reset

La Complexul sportiv Naţional “Lia Manoliu” – sala de atletism “Ioan Soter” din Bucureşti a avut loc etapa I a Campionatului Naţional de Cadeţi U18, U16. Competiţia face parte din calendarul Federaţiei Române de Atletism, iar la start s-au aflat cei mai buni sportivi din toată ţara, toţi cu scopul de a se califica în finala Campionatului Naţional ce va avea loc la mijlocul lunii martie. Însă, până atunci, la finalul acestei luni va avea loc şi etapa a II-a.

Revenind la etapa I, desfăşurată la Bucureşti, la startul competiţiei s-a aflat şi sălăjeanca Maria Csiki. Eleva lui Nelian Ianchiş a luat startul probelor de 800 m, respectiv 1.500 de metri, probele sale preferate.

Maria Csiki a luat startul probei de 1.500 de metri, probă pe care a terminat-o cu timpul 5:21,97, timp suficient pentru locul 3. În a doua zi de concurs, atleta a luat startul şi în proba de 800 de metri, probă  pe care a terminat-o cu timpul 2:27,74, clasându-se pe locul al doilea.

Sunt rezultate satisfăcătoare pentru  Maria Csiki care aşteaptă cu încredere şi etapa a II-a a Campionatului Naţional ce va avea loc în perioada 24 – 25 februarie, la Bucureşti.

Finala Campionatului Naţional U18 este programată în perioada 16 – 17 martie, la Bucureşti.

You may also like

Leave a Comment