Responsive Menu
Add more content here...


Un cunoscut medic din Sălaj susţine că restricţiile au avut succes în lupta contra pandemiei de coronavirus

by Mihai POP
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Doctorul pneumolog Amalia Găvriluţ susţine că dacă autorităţile nu impuneau anumite restricţii, numărul pacienţilor infectaţi cu coronavirus era mult mai mare


Doctorul Amalia Găvriluţ susţine că au existat perioade când au crezut că nu vor mai putea face faţă numărului de persoane infectate. Totuşi, remarcă faptul că restricţiile au avut succes.

Doctoriţa crede însă că nu trebuie să ne relaxăm. Deşi am început să fim mult mai relaxaţi, aceasta consideră că oricând lucrurile pot degenera. Doctorul susţine că toate măsurile de restricţie au fost binevenite, deoarece, dacă de Paşte – de exemplu – românii se adunau la mese festive, numărul cazurilor putea exploda, inclusiv în judeţul Sălaj.

“Au fost perioade când, sincer, nu am crezut că vom reuşi să controlăm numărul de pacienţi. Restricţiile au ajutat, mai ales în perioada Pascală. Cred că dacă nu erau restricţiile nu reuşeam. Eu sunt în continuare rezervată şi impactată emoţional. Şi de faptul că sunt pacienţii cu coronavirus, dar şi faptul că avem alţi pacienţi gravi, cronici şi trebuie să îi îngrijim, nu putem spune că staţi, gata, că e coronavirus”, ne spune doctorul Găvriluţ.

You may also like

Leave a Comment