Responsive Menu
Add more content here...


Ultima repetiţie înainte de play-off. Derby-ul Seriei a X-a are loc la Satu Mare

SCM Zalău se va deplasa la Satu Mare, pentru duelul cu CSM Olimpia din ultima etapă a sezonului regulat. Cele două echipe se află pe primele două locuri în Seria a X-a şi vor să încheie prima parte a campionatului cu un rezultat pozitiv

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 15.00 Stadionul “Olimpia”: CSM Satu Mare – SCM Zalău


După victoria cu Olimpia Satu Mare, pentru SCM Zalău urmează un nou duel cu o echipă din judeţul vecin, ocupanta locului secund, CSM Olimpia Satu Mare. Jocul va avea loc pe Stadionul “Olimpia” şi va conta pentru ultima etapă a sezonului regulat.

Cele două sunt favorite să ocupe şi cele două locuri de baraj, astfel că disputa va fi una interesantă. Ambele echipe vin după victorii şi ţintesc să încheie sezonul regulat cu un rezultat pozitiv.

Pentru SCM Zalău, Stadionul “Olimpia” a fost mereu un stadion dificil, în care punctele se câştigă destul de greu. Ultima victorie a Zalăului la Satu Mare este pe data de 4 septembrie 2021, când SCM s-a impus cu 4 – 3. În sezonul trecut, sătmărenii au câştigat cu 5 – 0, eşec ce a cântărit enorm în ratarea play-off-ului de către gruparea de sub Meseş.

În acest sezon situaţia este mult schimbată. SCM Zalău este lider detaşat şi are asigurată prezenţa în play-off de etape bune. CSM Olimpia Satu Mare se află pe locul secund şi îşi propune o nouă victorie în faţa Zalăului.

În penultima etapă, ambele echipe au reuşit să obţină victorii. SCM Zalău s-a impus la limită cu Olimpia Satu Mare, în timp ce CSM Olimpia Satu Mare a făcut instrucţie cu Minerul Ocna Dej, pe care a învins-o cu 5 – 0, chiar pe terenul grupării dejene.

Astfel, ambele echipe au un moral bun înaintea meciului direct de sâmbătă în care cele trei puncte sunt importante pentru ambele echipe. În cazul unei victorii, Zalăul are asigurată prima poziţie în clasament în proporţii mari, având în vedere că s-ar duce la 11 puncte în faţa sătmărenilor.

În schimb, dacă va câştiga CSM Olimpia, gruparea sătmăreană s-a apropia la 5 puncte de SCM Zalău şi lupta ar fi una deschisă în play-off.

Oricum, cele două par favorite la primele două poziţii la final de play-off, locuri ce vor duce la barajele de promovare în Liga a II-a.

Partida dintre CSM Olimpia Satu Mare şi SCM Zalău va avea loc sâmbătă, începând cu ora 15.00, pe Stadionul “Olimpia” din Satu Mare. În meciul tur, la Zalău, cele două au încheiat la egalitate, scor 1 – 1.

You may also like

Leave a Comment