Responsive Menu
Add more content here...


Coaliția PSD-PNL. Pace la nivel central, contre la nivel local

Chiar dacă coaliţia funcţionează tehnic la Bucureşti, practic, în teritoriu, cele două partide se faultează

by Tiberius NICODA
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Biroul Politic Naţional al PNL a validat, joi, candidaţii liberali de pe lista comună PSD-PNL pentru europarlamentare.Coaliţia PSD-PNL a decis, luni, să meargă cu candidaturi comune la Primăria Capitalei, primăriile de sector, Consiliul General şi Consiliile locale de sector la nivel central.

Nu același lucru se întâmplă, însă și în teritoriu.

Spre edificator exemplu, în Sălaj, cele două partide din coaliția PSD-PNL, și-au propus candidați separați care să le reprezinte partidele.

Pe data de 30 aprilie este termenul limită de depunere a candidaturilor la alegerile locale.

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a validat astăzi candidații pentru Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău, alături de candidați pe funcții similare consilii județene și primării ale municipiilor reședință de județ din 95 la sută dintre județe.

 

Florin Florian și Ionel Ciunt sunt, oficial, candidații cu care PSD Sălaj intră în competiția electorală aferentă alegerilor locale din 9 iunie și cu care speră să se câștige funcțiile de Președinte al Consiliului Județean Sălaj și respectiv, funcția de Primar al Municipiului Zalău.

Pe cealaltă parte, Partidul Național Liberal Sălaj își propune să câștige un nou mandat la Consiliul Județean, să obțină un număr mai mare de consilieri județeni, să câștige fotoliile de primari în 29 – 30 de primării din Sălaj, să obțină majorități în consiliile locale și să obțină un scor bun la europarlamentare.

Aceste obiective au fost anunțate în cadrul unei conferințe de presă recente, organizate de președintele Partidului Național Liberal Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu. Organizația PNL Sălaj se declară optimistă pentru alegerile locale din 2024, având susținerea colegilor primari și consilieri locali. Liberalii speră să-l detroneze pe Ionel Ciunt din fruntea Primăriei Zalău, după două mandate câștigate la scor de liderul PSD.

Fie ca cei mai buni și credibili,cu realizări și performanțe dovedite să câștige!

You may also like

Leave a Comment