Responsive Menu
Add more content here...


Crimă în familie la Zalău! Bunic ucis de către nepot – Șirul unor fapte săvârșite cu mare violență

by Tiberius NICODA
0 comment 72 views
A+A-
Reset

O nouă crimă comisă asupra unui membru de familie șochează zălăuanii. Un tânăr de 22 de ani din Zalău și-a omorât bunicul în vârstă de 72 de ani, cu multiple lovituri aplicate la nivelul capului cu un corp dur, în propriul apartamentul în care locuiau împreună în Zalău.

După comiterea oribilei fapte, tânărul, a părăsit locuința și a încercat apoi să fugă dar a fost depistat și reținut de către organele de poliție la scurt timp, acesta fiind la mică distanță de locul faptei, în zona autogării din municipiu.

Potrivit comunicatului oficial al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, filmul evenimentului legat de această crimă s-a derulat astfel:

Crima a avut loc miercuri, 20 martie, în Zalău, undeva chiar înainte de prânz. Totul s-a petrecut în locuința victimei, apartament în care, din 2023, îl primise și pe nepotul său, în vârstă de 22 de ani, un tânăr fără loc de muncă și fără surse de venit.

,, Din motive ce urmează a fi stabilite, inculpatul P. C.R.C. i-a aplicat bunicului său, în vârstă de 72 de ani, multiple lovituri în zona capului, cu un corp dur, cauzându-i mai multe răni și fracturi ale cutiei craniene, cu hemoragie exinsă, care au dus la decesul victimei PV.”-se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Pe parcursul cercetărilor, tânărul a refuzat categoric să vorbească cu anchetatorii, prevalându-se de dreptul la tăcere.

Joi, 21 martie, magistrații de la Tribunalul Sălaj, la cererea procurorilor, au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

,, Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj privind pe inculpatul P. R.-C.- C., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin.1 Cod penal. (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului P. R.-C.-C., …, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21 martie 2024 până la data de 19 aprilie 2024 inclusiv. (…) dispune emiterea mandatului de arestare preventivă “, a decis Tribunalul Sălaj joi seara, cu privire la inculpatul P. Rareș Ciprian.

Cercetările continuă până la elucidarea tuturor împrejurărilor și circumstanțelor în care s-a comis fapta.

Poze cu caracter informativ.

You may also like

Leave a Comment