Responsive Menu
Add more content here...


Tineretul de la HC Zalău, egal la Cisnădie. Urmează meciul cu liderul SCM Rm. Vâlcea

Deşi a evoluat pe terenul ultimei clasate, HC Zalău a obţinut doar un rezultat de egalitate la Cisnădie. Duminică, va avea loc meciul cu liderul SCM Rm. Vâlcea, în Sala Sporturilor din Zalău. Va fi ultimul joc de pe teren propriu din acest sezon

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Tineretul de la HC Zalău a avut meci cu ultima clasată cadrul etapei a XI-a din Campionatul Naţional de Tineret. Fetele pregătite de Valeria Motogna şi Raluca Ionaşcu s-au deplasat pline de încredere la Cisnădie, în speranţa unei victorii de moral. Gruparea sibiană este singura pe minus din acest campionat, fiind depuncată pentru neprezentarea la jocul tur de la Zalău, precum şi pentru nerespectarea cerinţelor de vârstă.

Avea -4 puncte în clasament înaintea jocului cu HC Zalău, formaţia aflată pe locul 5, penultimul în Seria A a Campionatului Naţional de Tineret, cu 9 puncte.

Chiar dacă părea că Zalăul porneşte cu prima şansă, sălăjencele au deplasat un lot subţire, fără jucătoare importante de la prima echipă. De altfel, nici miza nu era una foarte mare, ci doar de moral.

În cele din urmă, partida s-a încehiat la egalitate, scor 20 – 20.

Pentru HC Zalău urmează duminică ulitmul joc de pe teren propriu din acest sezon. De la ora 16.30, fetele pregătite de Valeria Motogna şi Raluca Ionaşcu vor întâlni SCM Rm. Vâlcea, liderul acestei Serii.

Confruntarea vine la doar o săptămână distanţă de meciul senioarelor, câştigat de vâlcence cu 33 – 29 la Zalău.

Măgura Cisnădie – HC Zalău 20 – 20

You may also like

Leave a Comment