Responsive Menu
Add more content here...


INCREDIBIL. HC Zalău NU se prezintă la meciul din sferturile Cupei României de la Brăila

Conform paginii oficiale de facebook a clubului HC Dunărea Brăila, managerul Gh. Tadici a trimis în această dimineaţă, altfel spus în ziua meciului, o informare conform căreia HC Zalău NU se va prezenta la meci din motive obiective

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 26 views
A+A-
Reset

În această după-amiază, la Brăila era programat meciul din sferturile Cupei României dintre HC Dunărea şi HC Zalău. Partida urma să se dispute începând cu ora 17.30. Însă, se pare că meciul nu va mai avea loc.

Prin intermediul paginii oficiale de facebook, HC Dunărea Brăila a comunicat faptul că în această dimineaţă, altfel spus în ziua meciului, a primit o informare din partea managerului echipei sălăjene, Gh. Tadici, cum că HC Zalău nu se poate prezenta la meci din motive obiective.

Clubul brăilean a făcut toate demersurile necesare ce-i revin unui club organizator şi anunţă că se va adresa comisiilor de specialitate din cadrul Federaţiei Române de Handbal pentru a dispune în sarcina clubului neprezentat toate cheltuielile.

Sursa foto: HC Dunărea Brăila

 

“Stimați suporteri,

‼️Cu părere de rău vă anunțăm că meciul de astăzi contând pentru Turul 3 – Cupa României nu se va disputa din cauza neprezentării echipei adverse. În această dimineață am primit informare din partea clubului HC Zalău invocând motive ”obiective” că nu se va prezenta la meci.
‼️De asemenea, având în vedere efortul organizatoric impus de planificarea unei partide oficiale, clubul de handbal Dunărea Brăila a irosit fonduri, întrucât a întreprins toate activităţile precursoare evenimentului. Ne vom adresa comisiilor de specialitate din cadrul Federației Române de Handbal pentru a dispune în sarcina clubului neprezentat a tuturor cheltuielilor pe care le-am întreprins pentru un meci care în final nu se va disputa.
‼️Sperăm că această atitudine a clublului din Zalău este doar o alegere nefericită de moment şi nu regula după care îşi prioritizează propria activitate şi propriile obiective. Fairplay-ul implică respect pentru regulile competiției şi, mai cu seamă pentru adversari, arbitri, spectatori şi culorile echipei, spiritul de echipă, de solidaritate, cultivă comportamentul sportivului de acceptare în demnitate a înfrângerii, de modestie în cazul victoriei.

Alb albastră e inima noastră!”, este comunicatul emis de HC Dunărea Brăila.

“Bună ziua, Vă informăm că din motive obiective, HC Zalău, NU poate ajunge la Brăila pentru jocul din Cupa României din 13.03.2024, orele 17.30.  Ne cerem scuze!”

Manager HC Zalău Gh. Tadici”, aşa ar arăta informarea trimisă de Tadici, conform HC Dunărea Brăila.

You may also like

Leave a Comment