Responsive Menu
Add more content here...


Tentativă de omor în Zalău.  Agresorul a fost deja reţinut şi arestat pentru 30 de zile

by Călin ONICAŞ
0 comment 4K views
A+A-
Reset

Conflictul a avut loc în subsolul unui bloc nelocuit din apropierea centrului din municipiu. Un tânăr de 18 ani l-a lovit repetat cu piciorul pe un om al străzii, pe care l-a şi tăiat de mai multe ori în zona gâtului cu un ciob de sticlă, provocându-i leziuni grave. Echipajele de la SMURD şi Ambulanţă au reuşit să resusciteze victima ce se afla într-o baltă de sânge. După nici două zile, agresorul a fost reţinut şi arestat pentru 30 de zile


Momente de groază în centrul Zalăului, ziua în amiază mare. Joi, undeva după ora 10.00, în parcarea subterană a unui bloc nelocuit de pe strada George Coşbuc (lângă Piaţa Agroalimentară din centru), a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi.

Un tânăr în vârstă de 18 ani l-a bătut crunt pe un om al străzii în vârstă de 38 de ani, care se pare că  obişnuia să înnopteze în respective locaţie.

Astfel, agresorul l-a lovit pe sărmanul “boschetar” cu piciorul şi l-a tăiat de mai multe ori în zona gâtului cu un ciob de sticlă spartă, provocându-i leziuni grave.

În urma loviturilor aplicate, victima s-a prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge. Echipaje de la SMURD şi Ambulanţă venite la faţa locului l-au găsit pe bărbat în hipotermie şi în stop cardio-respirator.

După intervenţia medicilor, bărbatul agresat a fost readus la viaţă după vreo 40 de minute de resuscitare! Individul a fost transportat în stare gravă Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău şi se pare că acum se află în afara oricărui pericol.

Totodată, poliția a mers pe urmele agresorului, cu atât mai mult cu cât identitatea agresorului este deja cunoscută.

După scurt timp, tânărul de 18 ani a fost reţinut, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au emis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În cursul zilei de sâmbătă, el a şi fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

You may also like

Leave a Comment