Responsive Menu
Add more content here...


Tenismenii sălăjeni s-au remarcat la Cluj-Napoca

Mai mulţi sportivi din judeţul nostru au reuşit să urce pe podium la Cupa Aceline, desfăşurată la finele sătpămânii trecute în “capitala” judeţului vecin

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 693 views
A+A-
Reset

Sub egida Federaţiei Române de Tenis, municipiul Cluj-Napoca a găzduit Cupa Aceline la tenis. A fost o competiţie desfăşurată la mai multe categorii de vârstă, atât la fete, cât şi la băieţi. A fost un turneu puternic la care au fost prezenţi şi mai mulţi tenismeni din Sălaj de la cluburi precum ACS Sergiu Carp Tennis Club, Transilvania Tenis Club sau CSM Zalău.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de “mezinul” Tudor Ionuţaş. Puştiul pregătit de Horea Margin a ajuns până în finala categoriei de vârstă 10 ani, având o prestaţie bune în ultimul act, dar care nu a putut fi încununată şi cu o victorie.

O prestaţie reuşită a avut şi Rania Pop. Tenismena pregătită de Sergiu Carp a participat la categoria de vârstă 12 ani, reuşind să ajungă până în semifinalele competiţiei, fiind o nouă clasare pe podium.

La categoria de vârstă 14 ani fete au participat Alexia Mândruţ şi Antonia Biro, Alexia reuşind o clasare pe locul 4, în timp ce Antonia s-a oprit în sferturile de finală. Tot la 14 ani, dar la băieţi, a participat Bogdan Ghilea.

La finele săptămânii trecute a participat la un turneu la Bistriţa şi Patrik Bolduţ, un turneu la o categorie de vârstă superioară. Tenismenul s-a oprit în sferturile de finală la dublu şi în primul tur la simplu.

You may also like

Leave a Comment