Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, după puncte la Sighetu Marmaţiei

SCM Zalău se va deplasa în etapa a IV-a din play-off pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei. Cele două s-au mai întâlnit şi în prima etapă, la Zalău, partida încheindu-se cu un scor alb

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 966 views
A+A-
Reset

Vineri, ora 17.00, Stadionul Solovan: CSM Sighetu Marmaţiei – SCM Zalău

Ne apropiem încet de jumătatea play-off-ului Ligii a III-a, fază în care au loc 9 etape. Trei s-au scurs deja, iar la finalul săptămânii au loc meciurile etapei a IV-a. SCM Zalău continuă să fie lider detaşat, fiind neînvinsă în primele trei etape.

Are două victorii, obţinute în ultimele două etape şi un rezultat de egalitate, 0 – 0, la debutul în play-off, contra celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, echipă pe care o va întâlni şi la finalul acestei săptămâni.

Zălăuanii au şansa să demonstreze că rezultatul de pe Stadionul Municipal a fost o întâmplare şi să obţină cele trei puncte la Sighetu Marmaţiei.

Trupa pregătită de George Zima vine după un eşec la Satu Mare, la capătul unui meci bun făcut de maramureşeni, dar din care nu s-au ales cu nimic.

În schimb, Zalăul vine cu un moral bun după victoria obţinută la Crişul Sântandrei, mai ales că bihorenii nu mai pierduseră acasă de prin luna octombrie a anului trecut.

Duelul dintre CSM Sighetu Marmaţiei şi SCM Zalău va avea loc vineri, începând cu ora 17.00, pe Stadionul Solovan din Sighetu Marmaţiei.

După meciul de la Sighetu Maramţiei, pentru SCM urmează încă o deplasare, a treia consecutivă, pe terenul celor de la CSM Olimpia Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment