Responsive Menu
Add more content here...


Tadici şi-a pus la zid jucătoarele după meciul de la Craiova. “Nişte jaloane. Mi-e jenă de ruşinea pe care ar trebui să o aibă fetele mele”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 56 views
A+A-
Reset

Tehnicianul a fost extrem de dezamăgit de prestaţia echipei sale în confruntarea de sâmbătă, de la Craiova, unde HC Zalău a pierdut ruşinos, la o diferenţă de 13 goluri. Antrenorul a dat de pământ cu jucătoarele sale despre care spune că au fost precum “nişte jaloane în apărare şi au avut o atitudine deplorabilă”

HC Zalău nu a avut nici cea mai mică şansă în etapa a IX-a din Liga Florilor şi a pierdut la scor pe terenul celor de la SCM Craiova. Era greu de emis pretenţii în faţa unei fruntaşe a campionatului, însă ce l-a deranjat cel mai mult pe antrenorul Gheorghe Tadici a fost atitudinea cu care elevele sale au abordat acest joc.

Din startul jocului, SCM Craiova s-a desprins în câştigătoare, conducând la şapte goluri încă din minutul 20. A fost o diferenţă de opt goluri la pauză, ca în partea secundă, oltencele lui Bogdan Burcea să continue să-şi mărească avansul şi în final să câştige cu 38 – 25.

Rezultatul în sine, dar mai ales modul cum au abordat jucătoarele sale partida l-au deranajat la maxim pe Gheorghe Tadici, care după joc a oferit declaraţii tăioase la adresa elevelor sale. Nu le-a menajat absolut deloc, antrenorul arătându-şi nemulţumirea vizavi de prestaţia din teren, cât mai ales de atitudine.

“Sunt două echipe cu obiective diferite. Craiova a jucat foarte bine timp de 45 de minute, în viteză. Le felicit atât pe ele, cât şi staff-ul tehnic pentru ceea ce realizează aici. Noi am avut poarta aproape goală. Atâta timp cât stai în apărare precum nişte jaloane, a fost foarte simplu pentru adversare să finalizeze. 85% dintre goluri au fost date de la cca. 6 metri. Atitudinea echipei mele a fost deplorabilă, de la portar până la ultima jucătoare. Am făcut concurs de greşeli tehnice, deci rezultatul este normal. Nu trebuie să se îmbete craiovencele cu apă rece după acest meci, pentru că jucat cu o echipă mediocră azi. Mi-e jenă de ruşinea pe care ar trebui să o aibă fetele mele“, a declarat Gheorghe Tadici, potrivit celor de la Sportul Doljean.

După victoria de sâmbătă, SCM Craiova a urcat pentru moment pe locul 2. În schimb, Zalăul se scufundă şi mai tare în clasament, aflându-se pe locul 12, primul deasupra liniei retrogradării.

Două runde mai sunt de disputat în acest an, iar gruparea de sub Meseş va încerca să mai redreseze situaţia în partidele cu Corona Braşov şi Măgura Cisnădie.

Sâmbătă viitoare, HC Zalău va juca tot în deplasare, la Braşov, ca pe 15 noiembrie să susţină ultima partidă din 2023, pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie.

Foto: Sportul Doljean

You may also like

Leave a Comment