Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr din Șimleu Silvaniei bănuit de lovire sau alte violențe și distrugere, reținut de polițiști

by Mihai POP
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Polițiștii orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel că, în fața unui bloc de locuințe are loc o ceartă între șase tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani. În urma cercetărilor efectuate, un tânăr de 21 de ani, este bănuit că ar fi spart geamul unui apartament de la parterul blocului. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj


Duminică, 28 mai a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112  că, în fața unui bloc de locuințe de pe strada Partizanilor din localitatea Șimleu Silvaniei are loc un conflict între mai multe persoane, care se agresează reciproc.

Polițiștii sălăjeni s-au deplasat la fața locului și au aplanat cu operativitate conflictul. Persoanele implicate în altercație au fost identificate ca fiind șase tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, toți din Șimleu Silvaniei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii sălăjeni îi bănuiesc pe cei șase că, în timp ce aveau asupra lor obiecte contondente, s-ar fi agresat reciproc, iar unul dintre aceștia, un tânăr de 21 de ani, este bănuit că ar fi spart geamul unui apartament de la parterul blocului de locuințe în fața căruia a izbucnit scandalul.

După administrarea probatoriului în cauză, polițiștii din Șimleu Silvaniei l-au reținut pe tânărul de 21 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Astăzi, 30 mai a.c., polițiștii din Șimleu Silvaniei îl vor prezenta pe tânărul de 21 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei în vederea dispunerii de măsuri legale față de acesta.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

You may also like

Leave a Comment