Responsive Menu
Add more content here...


Sugestii de pariuri interesante pentru Germania – România

by Sportul Salajean
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Naționala de fotbal a României întâlnește în deplasare reprezentativa similară a Germaniei, pe 8 octombrie, de la ora 21:45, în cadrul preliminariilor CM 2022. Nemții conduc în Grupa J, cu 15 puncte, în timp ce „tricolorii” sunt pe locul 3, cu 10 puncte.

„Trebuie să intrăm cu o mentalitate foarte bună, încrezători, iar dacă ascultăm și parcurgem toți pașii pe care Mister îi indică, atunci o să scoatem un rezultat pozitiv. Fizic de ce să nu facem față? Toți se pregătesc bine la club, eu zic că ne putem bate cu oricine”, a spus Alexandru Mitriță, care a marcat deja două goluri pentru PAOK Salonic, unde este antrenat de Răzvan Lucescu.

La rândul său, Răzvan Marin a declarat pentru site-ul fifa.com: ”Sunt convins că putem face un joc bun cu Germania și putem pleca acasă cu un punct. Avem o mulțime de jucători care sunt într-o formă de top și am avut mai mult timp să ne antrenăm împreună comparativ cu ultimele câteva meciuri. Acest lucru îmi dă speranță”.

Optimismul fotbaliștilor români nu este împărtășit și de casele de pariuri online, care oferă cota 1.11 pentru un succes al gazdelor și cota 7.00 pentru „X2”. Cu alte cuvinte, „tricolorii” au doar șanse teoretice să nu piardă în Germania.

Chiar și așa, parcă nu este rentabil un pariu pe victoria „panzerelor”, întrucât ar trebui o miză mare pentru a obține un profit care să conteze, iar în fotbal s-au mai văzut surprize. Un pariu pe selecția „România peste 2.5 cartonașe” beneficiază de cota 2.06.

În ciuda diferenței evidente de valoare, care a existat întotdeauna, observăm că Germania nu s-a impus niciodată la mai mult de un gol diferență în meciurile oficiale:

  • România vs Germania 0-1 (preliminarii CM 2022)
  • Germania vs România 1-1 (Euro 2000)
  • Germania vs România 2-1 (Euro 1984)

Așadar, se poate miza pe selecția „România +2.5 handicap asiatic”, care are cota 1.87. Biletul este câștigător chiar dacă echipa gazdă se impune la două goluri diferență (2-0, 3-1, 4-2 etc).

Din declarațiile „tricolorilor” deducem că sunt foarte montați, deci ar trebui să joace cu determinare maximă. Un asemenea joc energic poate atrage cartonașe galbene, mai ales că Germania este o echipă care face posesie. Selecția „România peste 2.5 cartonașe galbene” are cota 2.08.

Atacul României nu arată chiar rău, cu Mihăilă, Ianis Hagi, Stanciu și Keșeru. Echipa antrenată de Mirel Rădoi este setată pe ofensivă, marcând câte două goluri în 2 din cele 3 meciuri jucate în deplasare în această campanie de calificare. Selecția „România peste 0.5 goluri” are cota 2.30. Să nu uităm că Macedonia de Nord a marcat de două ori în Germania.

Indiferent ce opțiune alegeți, nu uitați că este simplu să verificați dacă ați câștigat sau nu. Fiecare casă de pariuri are pe site o rubrică de rezultate verificare bilet.

Lotul Germaniei: 8 jucători de la Bayern și 3 de la campioana Europei

Lotul convocat de Hans Flick este evaluat la 872,5 milioane de euro, cel mai scump jucător fiind Joshua Kimmich (90 de milioane de euro). Singura convocare mai puțin așteptată este cea a lui Karim Adeyemi (19 ani), atacantul care deja a marcat 10 goluri pentru RB Salzburg (7 în campionatul Austriei și 3 în Liga Campionilor).

Portari: Bernd Leno (Arsenal), Manuel Neuer (Bayern), Marc-Andre ter Stegen (FC Barcelona)

Fundași: Matthias Ginter (Borussia Monchengladbach), Thilo Kehrer (PSG), Lukas Klostermann (Leipzig), David Raum (Hoffenheim), Antonio Rudiger (Chelsea), Nico Schlotterbeck (Freiburg), Niklas Sule (Bayern)

Mijlocași: Serge Gnabry (Bayern), Leon Goretzka (Bayern), Jonas Hofmann (Borussia Monchengladbach), Joshua Kimmich (Bayern), Jamal Musiala (Bayern), Florian Neuhaus (Borussia Monchengladbach), Marco Reus (Borussia Dortmund),  Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)

Atacanți: Timo Werner (Chelsea/Anglia), Thomas Muller (Bayern), Kai Havertz (Chelsea), Karim Adeyemi (RB Salzburg), Leroy Sane (Bayern)

Lotul României: A revenit Claudiu Keșeru

Lotul pregătit de Mirel Rădoi valorează 84,2 milioane de euro, cel mai bine cotat component fiind Răzvan Marin (15 milioane de euro). A revenit Claudiu Keșeru, care a avut evoluții foarte bune de când s-a întors în Liga I, la FCSB. Cea mai importantă absență este a lui Dennis Man, atacantul Parmei aflându-se în izolare, după ce a contactat coronavirusul.

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923), Florin Niță (Sparta Praga), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burcă (CFR Cluj), Vlad Chiricheș (Sassuolo), Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (Crotone), Andrei Rațiu (Huesca), Adrian Rus (Fehervar), Alin Toșca (Gaziantep F.K.)

Mijlocași: Alexandru Albu (FC Rapid 1923), Alexandru Cicâldău (Galatasaray), Andrei Cordea (FCSB), Ianis Hagi (Glasgow Rangers), Răzvan Marin (Cagliari), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.), Valentin Mihăilă (Parma), Alexandru Mitriță (PAOK), Olimpiu Moruțan (Galatasaray), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf), Nicolae Stanciu (Slavia Praga)

Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova), Claudiu Keșeru (FCSB), George Pușcaș (Reading).

You may also like

Leave a Comment