Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, duel dificil cu satelitul campioanei CFR Cluj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Formaţia zălăuană dă peste CFR Cluj II, o echipă tânără, care însă poate beneficia şi de unii jucători de la campioana României, mai ales în acest final de săptămână, când în Liga 1 este pauză. Denis Rusu, Dusan Celar, Ovidiu Hoban sau Cristiano Figueiredo au mai jucat pentru satelit şi sunt şanse mari să fie trimişi de Dan Petrescu şi pentru confruntarea de la Zalău. Indiferent de situaţie, SCM este obligată să câştige pentru a reveni pe loc de play-off

Sâmbătă, ora 15.00, Stadionul Municipal din Zalău: SCM Zalău – CFR Cluj II

Victoria de la Oradea a mai liniştit apele la SCM Zalău. După trei înfrângeri consecutive, gruparea de sub Meseş a obţinut 3 puncte vitale, prin care formaţia zălăuană a urcat un loc în clasament. Cu trei înfrângeri şi trei victorii în şase etape, SCM Zalău este pe locul 5, deocamdată tot departe de aşteptărilor fanilor şi de pretenţiile conducerii.

Însă, SCM Zalău are ocazia să mai urce un loc în clasament, în etapa a VII-a, când va juca pe teren propriu cu CFR Cluj II.

Gruparea zălăuană înfruntă satelitul campioanei României, care etape la rând s-a bazat şi pe aportul unor jucători de la prima echipă. Acest ajutor poate veni pentru CFR Cluj II şi sâmbătă, cu atât mai mult cu cât în Liga 1 este pauză datorită meciurilor naţionalei României.

Denis Rusu, Dusan Celar, Ovidiu Hoban sau Cristian Figueiredo au mai jucat pentru satelit şi sunt şanse mari să fie trimişi de către Dan Petrescu şi la Zalău. Pe lângă jucătorii de la prima echipă, gruparea antrenată de Alin Minteuan beneficiează şi de jucători tineri, cu mari calităţi, care au cochetat cu loturile naţionale de juniori, unii dintre ei având ocazia să debuteze deja şi la echipa mare. În această situaţie se află şi tânărul Cătălin Gondiu, unul dintre cei mai buni marcatori de la CFR II, care  a debutat la echipa mare într-un joc din Cupa României cu Universitatea Craiova.

În ciuda adversarului pe care îl întâlneşte, SCM Zalău nu se gândeşte decât la o victorie. Cele 3 puncte sunt absolut necesare pentru ca elevii lui George Zima să urce pe locul 4, poziţie de play-off.

Trei victorii, două remize şi o înfrângere a înregistrat CFR Cluj II în cele şase etape şi se află pe locul 4, cu două puncte mai mult decât SCM Zalău.

“CFR Cluj II este o echipă incomodă care a strâns multe puncte în cele şase etape. Indiferent dacă vin sau nu câţiva jucători de la echipa mare, noi trebuie să câştigăm acest meci. Ei au jucători tineri, cu potenţial şi calitate. CFR Cluj II are un antrenor bun şi cu siguranţă trebuie să fim la fel de serioşi şi motivaţi ca să obţinem cele 3 puncte. Nu este un meci absolut deloc uşor.Victoria de la CAO nu are  nicio importanţă dacă nu am câştiga jocul de sâmbătă cu CFR II. O echipă care vrea să promoveze nu are voie să nu lege victoriile. Nu contează în ce mod vom câştiga, este foarte important să obţinem cele 3 puncte”, ne-a declarat George Zima.

Pentru partida cu CFR Cluj II, SCM Zalău nu poate conta pe portarul Bogdan Miron, aflat încă în stare de suspendare. În continuare este accidentat Alexandru Sorian, dar în rest antrenorul are tot lotul la dispoziţie.

“Nu mi-am căutat niciodată scuze, dar a fost greu fiindcă până acum aveam 2 – 3 accidentaţi şi nu am avut tot lotul valid. Acum situaţia este mult mai bună”, a precizat antrenorul.

You may also like

Leave a Comment