Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu merge după puncte la Luceafărul Oradea

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 9 views
A+A-
Reset

După o săptămână perfectă în care au câştigat cu Progresul Şomcuta Mare şi cu SCM Zalău, şimleuanii se deplasează cu moral bun la Luceafărul Oradea. În faţa ultimei clasate, gruparea de sub Măgură are şanse mari să obţină a treia victorie consecutivă. Cele 3 puncte sunt extrem de importante, prin care echipa antrenată de Dacian Nastai îşi poate consolida locul trei în play-out

Sâmbătă, ora 18.00, Baza Sportivă “Luceafărul” din Sânmartin: Luceafărul Oradea – Sportul Şimleu 

Sportul Şimleu şi-a îndeplinit obiectivul cu patru etape înaintea finalului de campionat, iar runda trecută a câştigat şi derby-ul cu SCM Zalău. Şimleuanii sunt pe locul 3 în play-out, poziţie pe care o pot consolida în cazul în care vor câştiga sâmbătă, în deplasarea de la Luceafărul Oradea.

Misiunea echipei de sub Măgură pare una uşoară, având în vedere că Sportul Şimleu se duelează cu ultima clasată. Gruparea din Bihor a pierdut pe bandă rulantă toate meciurile din acest an şi are şanse mici să facă faţă chiar şi tinerei echipe din Şimleu, care se deplasează cu moral bun la acest joc.

Sportul Şimleu are şansa să bifeze a treia victorie consecutivă, însă antrenorul Dacian Nastai îşi avertizează jucătorii pe acest final de campionat. Gruparea de sub Măgură mai are de jucat în ultimele trei etape, în deplasare la Luceafărul Oradea şi CFR Cluj II, iar în ultima rundă va juca pe teren propriu cu CSM Satu Mare.

“Dacă nu vom gestiona corect şi profesionist aceste jocuri şi vom rămâne cu ideea că ne-am îndeplinit obiectivul, vom avea probleme. Când lucrurile sunt mai liniştite poate să intervină o lejeritate care nu ar fi bună pentru noi. Întâlnim ultima clasată, care de obicei joacă foarte bine cu noi. Luceafărul are un antrenor care a lucrat cu băieţii de la Şimleu, ştie multe despre ei şi ştie cum să contracareze.Să sperăm că nu vom crea o surpriză negativă la Oradea. Mergem cu încredere, dar jocul va fi total diferit faţă de ce am fost noi obişnuiţi. Până acum am jucat cu echipe care au avut posesie şi am reacţionat, de data asta noi vom avea o posesie şi adversarul va reacţiona”, ne-a declarat Dacian Nastai.

La ultima partidă cu Luceafărul Oradea, Sportul Şimleu a câştigat cu 3 – 0. În sezonul regulat, partida de la Sânmartin s-a terminat cu o remiză, în timp ce la Şimleu, Luceafărul nu s-a prezentat, iar Sportul a câştigat la “masa verde”.

You may also like

Leave a Comment