Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, reîntâlnire cu “coşmarul” CFR Cluj II

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Formaţia zălăuană primeşte vizita satelitului campioanei României, o echipă în faţa căreia a pierdut de două ori în această primăvară, la Cluj-Napoca. De fiecare dată, CFR Cluj II a beneficiat de aportul mai multor jucători de la prima echipă, ajutor care ar putea veni şi sâmbătă la meciul de la Zalău

Sâmbătă, ora 18.00, Stadionul Municipal: SCM Zalău – CFR Cluj II

SCM Zalău şi-a complicat situaţia din play-out, după înfrângerea de la Şimleu. Zălăuanii rămân în continuare pe primul loc în grupa “codaşelor”, când mai sunt de disputat trei etape din acest campionat. În aceste ultime etape, SCM Zalău va susţine două jocuri pe teren propriu şi unul în deplasare, la CSM Satu Mare.

Următorul joc va fi cu CFR Cluj II, o echipă care în această primăvară a fost coşmarul zălăuanilor. Clujenii au câştigat de două ori cu SCM atât pe finalul sezonului regulat, cât şi în turul play-out-ului.Ambele meciuri au avut loc la Cluj, iar CFR II a avut de fiecare dată mai mulţi jucători de la prima echipă, aspect ce a cântărit mult în ecuaţia învingătoarei. SCM Zalău va avea ocazia sâmbătă să se revanşeze în faţa celor de la CFR II, echipă care se află pe locul 4 în play-out, dar care mai are şanse matematice la prima poziţie.

Clujenii pot însă surprinde din nou chiar şi la acest joc, în care pot beneficia de aportul unor jucători de la prima echipă.

Indiferent de situaţie, SCM Zalău este obligată să câştige partida pentru a avea un final de campionat ceva mai liniştit.

Meciul dintre SCM Zalău şi CFR Cluj II are loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal. În precedentele două jocuri, clujenii s-au impus cu 2 – 1 şi 3 – 2.

You may also like

Leave a Comment