Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu l-a pierdut pe Adelin Neaga. ”La bani puţini nu îşi găsesc altul mai bun decât mine”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Jucătorul care a bifat cele mai multe minute în Liga a III-a la Şimleu, dar care a fost şi al doilea marcator al echipei în sezonul trecut a decis să pună punct final fotbalului de performanţă. Nemulţumit de situaţia financiară, Adelin Neaga a plecat de la echipă şi urmează să se angajeze într-un alt domeniu

Sportul Şimleu s-a bazat pe mulţi jucători şimleuani în special în sezonul trecut, când la prima prezenţă în Liga a III-a a făcut o figură frumoasă. În lot nu au mai rămas la fel de mulţi sălăjeni şi din vară, iar unii dintre ei au decis să plece pe alte drumuri, nemulţumiţi de situaţia financiară. Eduard Trinka a fost primul care a ales să plece la muncă în străinătate, iar săptămâna trecută, conducerea s-a trezit şi fără Adelin Neaga. Jucătorul care a bifat cele mai multe minute în Liga a III-a la Şimleu, dar care în sezonul trecut a fost şi al doilea marcator al echipei a decis să pună punct final fotbalului de performanţă.

Adelin Neaga nu s-a mai prezenta la antrenamente şi i-a anunţat pe cei din conducere că urmează să se angajeze într-un alt domeniu, unde să poată câştiga mai bine decât la Sportul Şimleu.Adelin Neaga a fost titular în meciurile din Cupa României cu Rapid Jibou şi SCM Zalău, dar şi în prima etapă, la Luceafărul Oradea.  A înscris un gol în partida de la Jibou, dar în sezonul trecut a fost al doilea marcator al echipei în campionat, cu patru reuşite.

“Nu m-am înţeles la partea financiară. Mi s-a promis ceva şi nu au fost în stare să îmi ofere. Mă voi angaja într-un alt domeniu şi probabil voi mai juca fotbal în Liga a IV-a, la Nuşfalău. Cred că este cea mai bună decizie pentru mine. Nu am fost mulţumit de banii pe care îi primeam la Şimleu. Îmi pare rău că am plecat, dar nu am avut încotro, fiindcă nu mă descurcam cu acei bani. Oricum, nu cred că vor găsi pe cineva mai bun decât mine, la bani puţini”,  ne-a declarat Adelin Neaga.

You may also like

Leave a Comment