Responsive Menu
Add more content here...


Silvania Cehu Silvaniei s-a retras din Liga a IV-a. Campionatul începe cu 11 echipe!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Dacă din Liga a V-a au renunţat patru echipe şi în Liga a IV-a s-a consemnat un abandon. Silvania Cehu Silvaniei a spus pas competiţiei cu câteva zile înainte de start, astfel că eşalonul al patrulea începe cu doar 11 echipe la start. Prima etapă are loc duminică, când se vor juca patru meciuri, confruntarea dintre Luceafărul Bălan şi CS Barcău Nuşfalău fiind amânată

Fotbalul mic din Sălaj revine în actualitate din acest final de săptămână când pornesc la start cele două eşaloane. În ambele ligi sunt  câteva modificări faţă de ultima şedinţă cu delegaţii. Unele echipe şi-au dat seama că nu pot suporta chelutielile cu protocolul medical, iar în aceste condiţii au spus pas. Patru echipe din Liga a V-a s-au retras cu câteva zile înainte de începerea campionatului, iar din Liga a IV-a a abandonat competiţia o altă echipă. Este vorba de Silvania Cehu Silvaniei. Astfel, un oraş din judeţ rămâne fără fotbal, pe când o comună precum Ip are nu mai puţin de trei echipe înscrise în competiţiile de seniori, dintre care două în Liga a IV-a. Este vorba de AS Cosniciu şi AS Ip, care se vor duela chiar din prima etapă, partida urmând a   avea loc duminică, de la ora 17.00, la Cosniciu şi va reprezenta un veritabil derby comunal.

Rapid Zimbor revine în Liga a IV-a după o lungă absenţă, urmând să joace în prima etapă, pe teren propriu cu Ardealul Crişeni. O altă nou-promovată este Venus Giurtelec, care are parte de o deplasare dificilă în prima etapă şi urmează să joace în deplasare la AS FC Chieşd, o echipă cu pretenţii la primul loc.

Şi Luceafărul Bălan este o formaţie nouă la acest nivel, reînfiinţată în vară. Gruparea condusă de Emil Ionaş nu va juca însă duminică, deoarece a solicitat amânarea meciului cu CS Barcău Nuşfalău.

Favorită la titlu rămâne Rapid Jibou, care duminică va da piept celor de la ACS Bănişor-Peceiu, o formaţie ce vine din Liga a V-a.

Având în vedere că Silvania Cehu Silvaniei s-a retras, în fiecare etapă câte o echipă va sta. În runda de debut va avea liber Someşul Someş-Odorhei.

Pentru multe echipe vor fi primele meciuri oficiale după o pauză de un an şi jumătate. Chiar dacă în primăvară, AJF Sălaj a organizat un minicampionat la Liga a IV-a, la start nu s-au aflat Rapid Zimbor, Ardealul Crişeni, AS Cosniciu, Venus Giurtelec, ACS Bănişor-Peceiu, Luceafărul Bălan şi CS Barcău Nuşfalău.

Programul primei etape, duminică, ora 15.00 (juniorii) şi 17.00 (seniorii):

Rapid Zimbor – Ardealul Crişeni

AS Cosniciu – AS Ip

AS FC Chieşd – Venus Giurtelec

Rapid Jibou – ACS Bănişor-Peceiu

Luceafărul Bălan – CS Barcău Nuşfalău (amânat)

Someşul Someş-Odorhei stă

You may also like

Leave a Comment