Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu încheie sezonul pe teren propriu. Meci cu miză pentru şimleuani

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

Aflaţi pe locul 4 în play-out, şimleuanii întâlnesc CSM Satu Mare, în ultima etapă din acest sezon. Gruparea de sub Măgură poate termina în faţa echipei din Satu Mare, cu condiţia să câştige partida de sâmbătă. Cu o victorie, Sportul Şimleu ar termina play-out-ul cel puţin pe locul 3

Sâmbătă, ora 18.00, Stadionul “Măgura” din Şimleu: Sportul Şimleu – CSM Satu Mare

Sportul Şimleu este pe cale să pună punct final celui de-al doilea sezon în Liga a III-a. Dacă în campionatul trecut s-a clasat pe locul 6, acum, şimleuanii speră la locul 3 în play-out, ceea ce ar însemna locul 7 la general.

Pentru a reuşi acest lucru, formaţia antrenată de Dacian Nastai este obligată să câştige partida din ultima etapă.

Sâmbătă, de la ora 18.00, sub Măgură are loc jocul dintre Sportul Şimleu şi CSM Satu Mare. Fiind ultima etapă se simte deja o atmosferă de vacanţă, însă pentru elevii lui Dacian Nastai, confruntarea cu echipa din Satu Mare încă are o miză importantă.

Este vorba de asigurarea locului 3 în play-out, pe care Sportul Şimleu îl poate obţine dacă câştigă cu CSM Satu Mare.

În momentul de faţă, Sportul ocupă locul 4 în play-out cu 37 de puncte, în timp ce CSM Satu Mare se află pe locul 2, cu 40 de puncte. În cazul unei victorii, Sportul Şimleu ar egala la puncte pe CSM Satu Mare şi ar fi avantajată de faptul că în sezonul regulat a obţinut mai multe puncte decât adversara de sâmbătă.

În aceste condiţii, cel puţin locul 3 ar fi asigurat. Şanse matematice ar fi şi la locul secund cu o victorie sâmbătă, însă pare greu de crezut că CFR Cluj II se va împiedica în deplasarea de la Luceafărul Oradea. În momentul de faţă, clujenii se află pe locul 3, cu 39 de puncte după ce în penultima etapă au câştigat în faţa şimleuanilor.

Sportul Şimleu şi CSM Satu Mare s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon. În sezonul regulat, echipa antrenată de Dacian Nastai a câştigat cu 3 – 0 la Satu Mare, iar în retur, la Şimleu a fost 1 – 1.

Acum o lună de zile, cele două echipe s-au aflat faţă în faţă şi în jocul tur din play-out, pe care sătmărenii l-au câştigat cu 3 – 2.

După partida cu CSM Satu Mare, jucătorii de la Sportul Şimleu vor intra în vacanţă până la începutul lunii iulie când vor începe pregătirile pentru sezonul următor. 

“Chiar dacă este ultimul meci înainte de vacanţă, trebuie să ne concentrăm asupra lui şi să câştigăm. Cu o victorie urcăm sigur în clasament şi terminăm în faţa celor de la Satu Mare. Şi acest joc este o bună oportunitate de a vedea la lucru jucătorii tineri, care au ocazia să prindă  minute în Liga a III-a. Dacă ne uităm peste lotul celor de la Satu Mare şi peste lotul nostru, nu există termen de comparaţie. La Satu Mare sunt mulţi jucători care au jucat în Liga II-a, chiar şi în prima ligă, pe când jucătorii noştri sunt la primele sezoane în Liga a III-a. Cu atât mai mult ne bucură parcursul pe care l-am avut şi în acest sezon”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

You may also like

Leave a Comment