Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, meci de vacanţă cu o echipă retrogradată 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

SCM Zalău îşi ia la revedere de la acest sezon sâmbătă, pe teren propriu, la partida cu Progresul Şomcuta Mare. Este un meci fără miză, în faţa unei echipe care a retrogradat de câteva etape, dar pe care formaţia zălăuană vrea să îl câştige pentru a termina cu dreptul un campionat de la care aşteptările erau oricum mult mai mari

Sâmbătă, ora 18.00, Stadionul Municipal: SCM Zalău – Progresul Şomcuta Mare

Se trage cortina peste ediţia 2021 – 2022 a Ligii a III-a. Un campionat care pentru SCM Zalău a fost ratat din momentul în care formaţia zălăuană nu a prins play-off-ul şi nu a mai avut ocazia să lupte pentru calificarea la barajul de promovare.

În play-out, gruparea de sub Meseş a avut şi meciuri nereuşite, astfel că în nouă etape a reuşit cinci victorii, dar până la urmă va termina pe primul loc în grupa codaşelor, după victoria de la Satu Mare.

În aceste condiţii, partida cu Progresul Şomcuta Mare nu mai are miză. Nici pentru formaţia zălăuană, dar nici pentru gruparea din Maramureş, care de câteva etape este retrogradată şi matematic în Liga a IV-a.

În ciuda unui joc cu aer de vacanţă, SCM Zalău vrea să îşi ia la revedere de la acest sezon printr-o victorie, mai ales că joacă în faţa propriilor suporteri.

A mai rămas o singură etapă şi este foarte important pentru noi să terminăm sezonul cu o victorie. Aşa ar fi şi normal, mai ales că jucăm pe teren propriu. Chiar dacă jucăm cu o echipă retrogradată, trebuie să abordăm partida precum cea de la Satu Mare. Probabil în acest meci vor putea juca şi jucătorii care au evoluat mai puţin, dar asta rămână să decidă antrenorii”, spune managerul Marius Paşca.

Este a patra confruntare dintre SCM Zalău şi Progresul Şomcuta Mare, din acest sezon. Zălăuanii au câştigat două partide cu 8 – 1 şi  3 – 1, dar au şi o înfrângere cu Şomcuta, chiar la Zalău, în returul sezonului regulat. Acel rezultat a frânat mult echipa zălăuană în lupta pentru un loc în play-off.

Partida dintre SCM Zalău şi Progresul Şomcuta Mare are loc sâmbătă, de la ora 18.00. După acest joc, fotbaliştii zălăuani vor intra în vacanţă, urmând ca din iunie să se intre în “era” Cristian Lupuţ, antrenorul cu care conducerea s-a înţeles deja şi care a fost prezent la partida de la Satu Mare. 

You may also like

Leave a Comment