Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu, în faţa meciului în care îşi poate asigura menţinerea în Liga a III-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Formaţia şimleuană poate fi şi matematic salvată de la retrogradare încă din etapa a VI-a din play-out. Pentru acest lucru, gruparea de sub Măgură trebuie să câştige în etapa intermediară de miercuri, la Şomcuta Mare. Şi un egal ar fi mulţumitor pentru elevii lui Dacian Nastai, având în vedere că diferenţa dintre Sportul şi Progresul ar rămâne tot de 10 puncte

Miercuri, ora 18.00, Stadionul “Progresul” din Şomcuta Mare: Progresul Şomcuta Mare – Sportul Şimleu

S-au scurs cinci etape din play-out-ul Seriei a X-a, iar Sportul Şimleu are un avans liniştitor faţă de prima echipă de sub linie. Gruparea de sub Măgură stă la adăpostul celor 10 puncte pe care le are în faţa echipei din Maramureş, însă miercuri după-amiază, echipa antrenată de Dacian Nastai poate bifa salvarea matematică de la retrogradare.

Pentru a reuşi acest lucru încă din etapa a VI-a din play-out, Sportul Şimleu trebuie să câştige în deplasarea de la Progresul Şomcuta Mare. Maramureşenii sunt cu un picior şi jumătate în Liga a IV-a, iar şansele de a mai evita penultimul loc sunt extrem de mici. Pentru ca Progresul să mai evite retrogradarea ar trebui să câştige toate cele 5 meciuri din acest final de sezon, iar Sportul Şimleu să nu obţină mai mult de două puncte în aceste runde. Un scenariu greu de atins, mai ales că Sportul Şimleu mai are de jucat cu Luceafărul Oradea.

Pentru a avea un final de campionat liniştit, Sportul Şimleu va încerca să câştig miercuri, la Şomcuta. Joacă pe un teren pe care a pierdut de fiecare dată, însă de data aceasta şi un egal ar fi mulţumitor, având în vedere că diferenţa dintre Sportul Şimleu şi Progresul Şomcuta Mare ar rămâne tot de 10 puncte înaintea ultimelor patru etape.

“Urmează miercuri cel mai important meci pentru noi. Este un meci pe care dacă îl vom câştiga,se va încheia lupta pentru evitarea retrogradării. Cu un egal, lupta continuă, iar în cazul unei victorii a echipei din Şomcuta, se complică lucrurile”, spune Dacian Nastai.

Partida dintre Progresul Şomcuta Mare şi Sportul Şimleu are loc miercuri, de la ora 18.00.

You may also like

Leave a Comment