Responsive Menu
Add more content here...


Deplasare facilă la ultima clasată pentru SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Formaţia zălăuană se reîntâlneşte cu Luceafărul Oradea, echipă pe care în această primăvară a învins-o de două ori cu 7 – 2 şi 8 – 0. O victoria la scor a zălăunilor este preconizată şi la confruntarea de miercuri, care contează pentru prima etapă a returului din play-out

Miercuri, ora 18.00, Baza Sportivă “Luceafărul”: Luceafărul Oradea – SCM Zalău

Cinci etape au mai rămas până când SCM Zalău îşi va lua la revedere de la acest sezon. Un sezon modest în care marele off a fost ratarea play-off-ului.Însă, nici în play-out , lucrurile nu au decurs conform planului, astfel că în tur, SCM a înregistrat două înfrângeri.

Până să pună punct final acestei stagiuni, gruparea zălăuană mai are de parcurs un retur. A doua parte a play-out-ului începe cu o deplasare facilă pentru gruparea antrenată de Marius Muntean şi Alexandru Pop. Astfel, miercuri după-amiază, SCM Zalău va juca în deplasare la Luceafărul Oradea, cea mai slabă echipă din Seria a X-a. Este a treia întâlnire dintre cele două echipe, din această primăvară, în precedentele două jocuri, SCM Zalău reuşind să câştige la scor. Zălăuanii s-au impus cu 7 – 2 şi 8 – 0, iar o victorie la scor este aşteptată şi la partida de miercuri.

Cele 3 puncte sunt cele mai importante, cu ajutorul cărora, gruparea de sub Meseş îşi poate consolida primul loc în play-out.

Pentru SCM Zalău va fi şi un antrenament oficial înaintea confruntării de sâmbătă, când formaţia zălăuană va juca în deplasare la Sportul Şimleu.

Pentru aceste două jocuri, Marius Muntean nu poate conta pe Mihai Forna şi Andrei Haţiegan, care în continuare sunt accidentaţi. După jocul de miercuri, toată atenţia se îndreaptă asupra partidei de la Şimleu, care are loc sâmbătă, de la ora 18.00.

“Nu vom trata jocul superficial, chiar dacă jucăm cu ultima clasată. Dacă rezultatul ne va permite, atunci sigur că putem să ne gândim la o bună pregătire a meciului de la Şimleu. Luceafărul Oradea nu mai are niciun fel de presiune şi nu are ce pierde. Când joci fără presiune, de multe ori îţi iese jocul.Am văzut că în ultimele meciuri, Luceafărul a jucat mai bine”, ne-a declarat Marius Muntean.

You may also like

Leave a Comment