Responsive Menu
Add more content here...


Se reia Campionatul Naţional de juniori republicani. Meciuri în deplasare pentru SCM Zalău

După o pauză lungă, competiţia rezervată juniorilor U19 şi U17 revine în actualitate la final de săptămână când juniorii republicani de la SCM Zalău vor reveni şi ei la treabă. Dacă juniorii A vor juca în prima etapă din 2024 la CSS 2 Baia Mare, în play-out, pentru juniorii B urmează un meci la Unirea Dej, în etapa a V-a din play-off-ul Seriei a VIII-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Fotbalul a revenit încet la viaţă după pauza îndelungată de iarnă. Săptămâna trecută s-a reluat Liga a III-a, iar în weekend urmează să revină în actualitate şi Campionatul Naţional de juniori U19 şi U17.

În aceaste două competiţii organizate de FRF, Sălajul este reprezentat de către SCM Zalău. Cele două grupe au însă trasee total diferite. Dacă juniorii A pregătiţi de Alexandru Pop joacă în play-out, juniorii B antrenaţi de Marius Munteanu sunt angrenaţi în pay-off, unde chiar fac o figură frumoasă şi sunt în fotoliul de lider.

Sâmbătă, la reluarea campionatului, cele două grupe vor avea deplasări diferite. Juniorii A vor juca în etapa a V-a, în deplasare la CSS 2 Baia Mare, partida urmând să înceapă de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la Liceul Aurel Vlaicu.

De cealaltă parte, juniorii B antrenaţi de Marius Muntean reiau meciurile oficiale în deplasarea de la Unirea Dej. Partida se va desfăşura sâmbătă, de la ora 14.00, pe terenul din Iclod.

SCM Zalău, lider în play-off la juniori B, cu şanse mari la câştigarea seriei

Dacă la juniori A, formaţia antrenată de Alexandru Pop joacă în play-out şi ocupă locul 3, la juniori B, echipa pregătită de Marius Muntean activează în play-off-ul Seriei a VIII-a, unde este lider detaşat.

SCM Zalău are o şansă mare să câştige seria şi să meargă în fazele eliminatorii, având un avantaj de şapte puncte faţă de FC Bihor Oradea, echipa de pe locul secund.

Din play-off mai sunt de disputat şase runde în această primăvară, astfel că gruparea de sub Meseş este la mâna ei să termine această fază a competiţiei pe prima poziţie.

Zălăuanii mai au de jucat în play-off cu Sporting Cluj, LPS Satu Mare, Academia Partium, FC Bihor Oradea şi de două ori cu Unirea Dej.

You may also like

Leave a Comment