Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău vrea să îşi recapete ”strălucirea” în duelul cu Steaua

După un eşec ruşinos cu Explorări Baia Mare, formaţia zălăuană vrea să se reabiliteze în faţa propriilor fani sâmbătă, la duelul de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti. Sub Meseş vine vicecampioana României şi finalista Cupei de săptămâna trecută, o echipă cu mari valori în lot, dar pe care elevii lui Rainer Vassiljev o pot învinge, având experinţa partidei tur când au obţinut 3 puncte contra Stelei, chiar la Bucureşti

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 16.00, Sala Sporturilor din Zalău: SCM Zalău – Steaua Bucureşti


La ultima partidă din Divizia A1, SCM Zalău a înregistrat un eşec ruşinos tocmai pe teren propriu cu Explorări Baia Mare, o echipă mai slab clasată. Acest rezultat a făcut ca bucuria calificării în play-off să fie amânată, dar zălăuanii sunt în continuare cu şanse mari de a prinde faza superioară a competiţiei.

Acest lucru se poate întâmpla chiar sâmbătă, când gruparea de sub Meseş joacă din nou în faţa propriilor suporteri.

După ce în weekend a fost în pauză, Divizia A1 revine în actualitate pentru ultimele două runde din retur.

Pentru SCM Zalău urmează un meci contra unui adversar de tradiţie din voleiul românesc, o echipă care are mari valori în lot.

Sub Meseş vine Steaua Bucureşti, nimeni alta decât vicecampioana României şi echipa care la finalul săptămânii trecute a fost prezentă la turneul final al Cupei României, unde a jucat finala contra Rapidului. Steaua a cedat în ultimul act, însă în semifinale a reuşit să câştige contra campioanei Arcada Galaţi.Aşadar, SCM Zalău are în faţă un adversar valoros, dar care în campionat nu o duce atât de bine şi se află abia pe locul 6.

Având în vedere valoarea lotului, Steaua are un uşor avantaj în faţa Zalăului, însă SCM vrea să se reabiliteze în faţa propriilor spectatori şi să obţină un rezultat favorabil. Zălăuanii au tot dreptul să spere chiar şi la o victorie, având experienţa partidei din tur, când au reuşit o victorie de 3 puncte contra Stelei, chiar la Bucureşti.

Partida dintre SCM Zalău şi Steaua Bucureşti are loc sâmbătă, de la ora 16.00 şi urmează să fie televizată de către TVR 3. Va fi a patra confruntare dintre cele două echipe, din acest sezon, după jocul din tur şi cele două confruntări din sferturile Cupei.

”Întâlnim o echipă valoroasă, dar avem şanse la victorie dacă ne prezentăm aşa cum am făcut-o şi la meciul din tur. Sunt sigur că vom lua puncte şi cred că avem valoarea necesară să ne luptăm cu echipe de acest gen, dovadă fiind şi victoria noastră la meciul din tur. Nu ar fi o surpriză să reuşim şi acum, dar trebuie să prindem o zi bună. Steaua este o echipă valoroasă, cu jucători buni, de echipe naţionale. Pe mine mă bucură că în România ajung jucători de echipe naţionale, pentru că la volei este destul de greu să aduci jucători de naţionale. Voleiul este un sport foarte scump şi  nu este ca şi handbalul spre exemplu, unde cu 10.000 – 15.000 euro pe lună poţi să transferi o campioană mondială. La volei este de vreo 10 ori mai mult. Spre exemplu, cea mai bună voleibalistă din lume câştigă 2,5 milioane de euro pe sezon. Să ne bucurăm când avem echipe cu jucători valoroşi cum este Steaua. Sperăm la un spectacol”.

Adrian Feher – manager SCM Zalău

You may also like

Leave a Comment