Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, trei deplasări la rând în debutul sezonului

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

SCM Zalău va debuta oficial în noul sezon pe 1 octombrie, cu un meci la Rapid Bucureşti, în faza I a Cupei României. Vor urma ale două meciuri în deplasare, în primele două etape, la Dinamo Bucureşti şi Explorări Baia Mare


Campionatul Divizia A1 începe în data de 8 octmbrie, dar SCM Zalău revine sub fileu pentru meciurile oficiale mai devreme cu o săptămână. Pe 1 octombrie sunt programate meciurile din faza I a Cupei României, rundă în care evoluează şi gruparea zălăuană.

SCM Zalău va avea parte de un meci difcil şi va evolua în deplasare la Rapid Bucureşti, echipă care şi-a întărit puternic lotul în această perioadă. Vor urma alte două meciuri în deplasare, în primele două etape din Divizia A1.

În runda de debut, SCM Zalău va juca  la Dinamo Bucureşti, în data de 8 octombrie, urmând ca în etapa  II-a programată în 15 octombrie să evolueze la Explorări Baia Mare. Abia în etapa a III-a, SCM Zalău va susţine primul meci oficial pe teren propriu, cu campioana Arcada Galaţi.

“Nu ne avantajează programul, dar dacă facem parte din Divizia A1 este normal să avem deplasări la Bucureşti, la Galaţi sau în orice alt oraş. Nu putem juca doar pe lângă casă. Sper să ne luptăm pe teren, iar dacă vom şi pierde, scuza noastră nu va fi oboseala. Nu ai cum să fi obosit în prima săptămână de campionat, doar dacă nu s-a făcut bine pregătirea. Sper ca valoarea băieţilor să îşi spună cuvântul şi să obţinem rezultate cât mai bune”, ne-a declarat Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment