Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău termină returul cu o victorie şi intră în play-off-ul Diviziei A1 de pe locul 2!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

În ultimul joc de la Bucureşti, echipa zălăuană a trecut cu 3 – 0 de ultima clasată, CSU Braşov. Victoria a fost extrem de importantă pentru zălăuani care şi-au asigurat locul 2 la final de retur şi totodată au obţinut dreptul de a organiza un turneu în play-off

Retur peste aşteptări pentru SCM Zalău, care din primul an de la înfiinţare şi-a asigurat participarea în cupele europene. Biletele pentru Europa au fost obţinute după victoria cu Ştiinţa Bucureşti, de sâmbătă, dar luni dimineaţă, SCM Zalău a mai bifat o bornă importantă.

Trupa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr şi-a asigurat şi locul 2 la final de retur, după o victorie cu 3 – 0 în faţa ultimei clasate, CSU Braşov. Clasarea pe locul 2 la final de retur este extrem de importantă, în condiţiile în care SCM Zalău va organiza un turneu în play-off, iar trei din cele şase meciuri le va juca pe teren propriu, ceea ce înseamnă un avantaj important în lupta pentru medalii.

Cât despre jocul cu CSU Braşov, multe nu ar fi de spus. Ultima clasată, care nu a reuşit să câştige niciun set în acest sezon, nu a putut pune nici cea mai mică problemă zălăuanilor.

Meciul s-a decis în mai puţin de o oră. Primul set s-a terminat cu scorul de 25 – 13, în al doilea a fost 25 – 14, iar în setul trei diferenţa a fost de 18 puncte!

În meciul de luni dimineaţă, antrenorii au trimis în teren jucătorii care au evoluat mai puţin. La acest joc s-a consfinţit şi debutul lui George Breban în Divizia A1, juniorul reuşind să contabilizeze 5 puncte. Un alt tânăr, Mihai Mărgineanu a reuşit 10 puncte, iar cel mai bun jucător de pe teren a fost Mihai Tarţa cu 18 puncte.

În play-off-ul pentru locurile 1 – 4 s-au mai calificat Arcada Galaţi, Steaua Bucureşti şi SCMU Craiova.

SCM Zalău – CSU Braşov 3 – 0 (13, 14, 7)

You may also like

Leave a Comment