Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău sună adunarea!

by Călin ONICAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

După o pauză de mai bine de trei luni, echipa de volei revine în actualitate. Noul antrenor – estonianul Rainer Vassiljev – va face cunoştinţă cu noii elevi pe data de 14 august, atunci când va avea loc reunirea lotului


În ultimul sezon, SCM Zalău a ajuns în play-off şi s-a clasat pe locul 6, în faţa unor formaţii cu un buget mai bun şi cu loturi mai valoroase. În această vară, conducerea clubului a căutat cele mai bune variante, pentru ca echipa de volei să poată rămâne în plutonul fruntaş, deşi bugetul nu se poate ridica la nivelul unor formaţii precum Arcada Galaţi, Dinamo Bucureşti, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, SCM Craiova sau chiar nou-promovata Corona Braşov. Pentru noul sezon, se doreşte ca echipa să realizeze măcar rezultatele din stagiunea trecută, dacă nu chiar o prestaţie mai bună.

Pentru aceasta, au avut loc mutări la nivelul băncii tehnice, dar şi la nivel de lot. Astfel, estonianul Rainer Vassiljev i-a luat locul pe bancă sârbului  Dragan Koblijski. Totodată, au plecat şase jucători, dar conducerea clubului  speră să transfere tot cam atâţia jucători. Prima achiziţie a fost Lyván Taboada, un internaţional cubanez, care în ultimele două sezoane a îmbrăcat tricoul formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare. În perioada următoare, vor fi date publicităţii şi alte transferuri.

Pregătire pe plan local, fără cantonament montan  – Turnee la Zalău, Braşov şi Baia Mare

Pe data de 14 august, va avea loc reunirea lotului, la Sala Sporturilor de la Zalău. Echipa va efectua un cantonament pe plan local, după care va începe seria partidelor de verificare. Astfel, în perioada 22 – 24 septembrie, SCM Zalău va organiza un turneu de pregătire, la care vor mai participa Corona Braşov sau Ştiinţa Explorări Baia Mare.

După o săptămână, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, sălăjenii vor participa la turneul de la Braşov. Până la startul noului sezon, Vlad Cuciureanu şi compania vor participa la un turneu la Baia Mare, care va avea loc fie înaintea turneului de la Zalău, fie după turneul de la Braşov.

Noua stagiune va lua startul pe data de 14 octombrie, când vor avea loc partidele din prima etapă, în care SCM Zalău va juca în deplasare cu Arcada Galaţi. Primul meci pe teren propriu va avea loc după o săptămână împotriva titratei Dinamo Bucureşti.

You may also like

Leave a Comment