Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău s-a reunit cu planuri îndrăzneţe. “Obiectivul va fi play-off-ul. Există toate premisele să facem un campionat bun”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Gruparea zălăuană a început miercuri pregătirile pentru noul sezon, unul în care îşi propune calificarea în play-off. Clasare pe locurile 1 – 4 va fi obiectivul intermediar a anunţat managerul Marius Paşca, care este încrezător că SCM Zalău va face un sezon bun, mai ales că lotul va fi întărit

SCM Zalău a sunat adunarea miercuri după-amiază şi a început antrenamentele pentru noul sezon. Formaţia zălăuană şi-a păstrat nucleul de jucători din campionatul trecut, iar până în prezent a transferat şi trei fotbalişti, Vlad Moraru (Universitatea Cluj), Cristian Jalbă (Ceahlăul Piatra Neamţ) şi Alexandru Cherecheş (Concordia Chiajna).

În zilele următoare, conducerea va mai bifa şi alte achiziţii, iar potrivit managerului Marius Paşca există discuţii cu mai mulţi jucători cu experienţă.

“Jucătorii pe care antrenorul i-a dorit sunt jucători cu experienţă la nivel de Liga a II-a şi ne vor ajuta să ne atingem obiectivele propuse. Mai suntem în discuţii cu 2 – 3 jucători cu experienţă, de valoare, care au fost la Liga a II-a. Avem un antrenor bun, cu experienţă la nivel de Liga a II-a şi sunt convins că are capacitatea de a gestiona situaţia care va fi la echipă. Din lotul vechi au rămas cei care am considerat că ne pot ajuta, iar împreună cu antrenorul am făcut o analiză. Va fi un lot de 21-23 de jucători şi considerăm că este suficient, comparativ cu sezonul trecut când am avut 25 – 26 de jucători. Avem încredere în antrenor, în staff-ul tehnic. Noi vom fi alături de ei şi sperăm ca şi rezultatele să fie cele pe care le dorim”, a declarat Marius Paşca la reunirea de miercuri.

În campionatul următor, obiectivul lui SCM Zalău va fi calificarea în play-off, iar în Cupa României, formaţia zălăuană îşi va propune să parcurgă cât mai multe tururi şi să joace cu o echipă de Liga a II-a.

“Obiectivul intermediar va fi calificarea în play-off, după care o vom lua pas cu pas. Vom avea răbdare cu jucătorii. Există toate premisele să facem un campionat bun. Vom debuta în Cupa României pe 17 august şi în această competiţie ne propunem să aducem la Zalău o echipă de Liga a II-a. Consider că este un obiectiv realizabil”, spune Marius Paşca.

You may also like

Leave a Comment