Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău riscă să piardă şi primul loc în play-out

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

După ce a ratat prezenţa în play-off, gruparea de sub Meseş întâmpină dificultăţi şi la câştigarea grupei “codaşelor” unde în şapte etape a pierdut trei meciuri. Formaţia zălăuană ocupă în continuare primul loc în play-out, dar mai are doar 3 puncte peste CSM Satu Mare

Sezonul 2021 – 2022 este unul ratat pentru SCM Zalău, care a avut ca şi obiectiv play-off-ul. Formaţia zălăuană a fost nevoită să joace în faza a II-a a campionatului în play-out, unde a început de pe primul loc, însă riscă să piardă şi această poziţie după înfrângerea de la Şimleu.

SCM Zalău mai are 3 puncte avans faţă de CSM Satu Mare, când mai sunt de jucat  trei etape din acest sezon. Zălăuanii mai au două meciuri pe teren propriu cu CFR Cluj II şi cu Progresul Şomcuta Mare, echipă care este retrogradată matematic. Gruparea de sub Meseş se întâlneşte şi cu CSM Satu Mare, contracandidata la prima poziţia din play-out. Partida cu CSM Satu Mare are loc în penultima etapă, la Satu Mare, pe 21 mai.

“Mai avem trei puncte avans faţă de CSM Satu Mare şi trebuie să tratăm cu seriozitate aceste jocuri. Trebuie să jucăm la victorie fiecare meci şi sper ca jucătorii să se trezească. După părerea mea avem un lot mai bun decât CSM Satu Mare, însă trebuie să şi demonstrăm acest lucru”, spune managerul Marius Paşca.

În cazul în care SCM Zalău termină campionatul la egalitate de puncte cu CSM Satu Mare, va fi avantajată de numărul mai mare de puncte pe care l-a obţinut în sezonul regulat şi va termina play-out-ul pe prima poziţie.

You may also like

Leave a Comment