Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău pierde la scor primul amical din Ungaria

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 2K views
A+A-
Reset

Zălăuanii au pierdut la patru goluri diferenţă confruntarea cu Bekescsaba, formaţie aflată pe primul loc într-una dintre cele patru serii din Liga a III-a maghiară. Elevii lui Cristian Lupuţ au avut câteva şanse bune de a înscrie, dar nu s-au lipit deloc la gol


SCM Zalău a disputat în această dimineaţă al cincilea meci amical din această iarnă. Gruparea de sub Meseş s-a deplasat în Ungaria, pentru duelul cu Bekescsaba, liderul uneia dintre cele patru seriii din Liga a III-a maghiară. Jocul s-a desfăşurat pe terenul formaţiei maghiare. Programată la ora 12.00, partida a început cu o uşoară întârziere, după ce zălăuanii au prins aglomerat la punctul de trecere a frontiere.

Meciul a început cu un ritm bun de ambele părţi, iar cele două echipe s-au tatonat. Însă, maghiarii aveau să deschidă repede scorul, în minutul 6. Cei de la Bekescsaba aveau să dea lovitura din nou în minutul 17, marcând pentru 2 – 0. Prima şansă a Zalăului a venit în minutul 19, dar lovitura de cap a lui Mario Geană a trecut puţin pe lângă poartă.

S-a făcut 3 – 0 în minutul 26, după ce maghiarii au transformat o lovitură de la 11 m. Intrat pe teren în minutul 27, Alex Mare a avut o şansă bună, dar şutul său a fost respins de portarul advers. Maghiarii au mai avut şi ei şanse, dar până la pauză nu s-a mai marcat.

În repriza a II-a, Alex Negrean a fost aproape de gol, dar nici de această dată n-a fost cu noroc pentru Zalău. Şi Raoul Cristea a avut două şanse bune, dar fără ca tabela să se modifice. În schimb, maghiarii au mai reuşit să înscrie o dată pe final şi să se impună cu 4 – 0.

Pentru SCM Zalău a fost al cincilea joc amical din aceast an. Bilanţul de până acum este două victorii cu CSC Dumbrăviţa şi Progresul Pecica, un egal cu ACS Mediaş şi două eşecuri cu Unirea Dej şi Bekescsaba.

Următorul joc amical pentru gruparea de la poalele Meseşului va avea loc miercuri, tot în Ungaria, contra celor de la Szeged II, o altă formaţie din Liga a III-a maghiară.

Bekescsaba – SCM Zalău 4 – 0 (3 – 0)

Békéscsaba: Dániel Póser, György Bora, István Albert, Márk Hodonicki, András Pusztai, Márk Farkas, Roland Mikló, Máté Tóth, Csongor Komáromi, Kristóf Sármány, Krisztián Zádori. Au mai intrat: Richárd Krnács, Balázs Óvári, Hunor Kuzma, Gergő Kovács, Levente Zvara, Bálint Mihály, Norbert Pintér, Máté Hulicsár, Tamás Ilyés, Nándor Kóródi, László Himics.
Antrenor: Sándor Csató

SCM Zalău: Bogdan Miron – Mario Geană, Pedrag Kascelan, Andrei Bobaru, Alex Cherecheş, Viktor Kun, Samuel Zimţa, Sebastian Culda, Alex Micle, Sergiu Pop şi Stefan Nikolic. Au mai intrat: David Poptean – Cătălin Stoica, Vlad Fărcăşan, Dejan Uzelac, Alex Negrean, David Molnar, Cosmin Meşter, Tudor Cociş, Artur Pătraş, Raoul Cristea şi Alex Mare. Antrenor: Cristian Lupuţ

 

You may also like

Leave a Comment