Eşec la Rapid. Zalăul a câştigat doar un set în capitală

SCM Zalău a pierdut în patru seturi confruntarea de la Rapid Bucureşti, la capătul unui joc în care zălăuanii au câştigat un set

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 181 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a avut un început de an excelent în care a cules punct sau puncte din toate confruntările. A scos un punct în deplasările de la Dinamo şi Craiova, reuşind victorii de trei puncte în faţa unor formaţii precum CSM Constanţa sau Unirea Dej. Însă, în această etapă, băieţii lui Rainer Vassiljev nu s-au ales cu nimic din deplasarea de la Rapid Bucureşti.

Partida s-a desfăşurat în această după-amiază, la Bucureşti, iar formaţia pregătită de Dragan Kobiljski – fost antrenor la SCM Zalău, a reuşit să se impună în patru seturi.

Primul set a fost unul destul de echilibrat, dar uşor-uşor, rapidiştii au trecut în controlul partidei, iar pe final de set, zălăuanii au comis mai multe erori, printre care şi trei la serviciu. Astfel, Rapid s-a impus cu 25 – 20.

În al doilea set, SCM Zalău  a început destul de rău şi problemele la serviciu au continuat şi în debutul acestui set. Însă, aceste probleme s-au reglat pe parcurs, iar zălăuanii au preluat controlul după atacurile lui Thiago Suarez Mendoza şi Alexandru Ionescu, scor 8 – 9. Au venit punctele câştigate de brazilienii Victor Simoes şi Pedro Pinto Cardoso şi Zalăul conducea cu 13 – 9. Avansul s-a mărit după două blocaje ale spaniolului Vigil, scor 11 – 17. Şi, în cele din urmă, SCM a egalat situaţia la seturi, impunându-se cu 25 – 20.

Din păcate, această prestaţie din setul al doilea nu a mai putut fi repetată în următoarele două seturi pe care Rapid Bucureşti le-a câştigat şi s-a impus cu 3 – 1 în cele din urmă.

Este primul joc din acest an din care SCM Zalău nu se alege cu nimic. În următoarea etapă, SCM Zalău va primi vizita liderului din Divizia A1, Corona Braşov.

Meciul va avea loc miercuri, în Sala Sporturilor din Zalău, începând cu ora 18.30.

Rapid – SCM Zalău 3 – 1 (20, -20, 16, 21)

You may also like

Leave a Comment