S-a ales cu amendă și a rămas fără lemne. Un bărbat din localitatea Cizer prins de polițiști în timp ce transporta material lemnos ilegal

Un bărbat din localitatea Cizer a fost amendat de polițiști după ce a fost prins în timp ce transporta cu o autoutilitară, 5,73 metri cubi de lemne de foc, din specia fag, fără a avea documente de proveniență sau aviz de însoțire a materialului lemnos

by Mihai POP
0 comment 679 views
A+A-
Reset

Joi, 8 februarie a.c., la ora 06.00, pe strada Morii din localitatea Crasna, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din localitatea Cizer.

Acesta transporta, cu o autoutilitară, 5,73 metri cubi de lemne de foc, din specia fag, fără a avea documente de proveniență sau aviz de însoțire a materialului lemnos.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 1.609 lei, a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodie la Ocolul Silvic Măgura Șimleu Silvaniei.

You may also like

Leave a Comment