Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău lucrează la ultimele achiziţii

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Vicecampioana României se află în negocieri cu un voleibalist ce joacă pe postul de secund şi urmează să mai transfere un jucător care să acopere postul de centru

Gruparea de sub Meseş a ajuns la şase achiziţii în această vară. Rareş Bălean, Bruno Ruivo, Volodymyr Kovalchuk, Aleksandar Minić, Tudor Balu şi Cristian Palacios sunt noutăţile din tabăra vicecampioanei.

Însă, campania de achiziţii se va finaliza după ce va mai fi adus un voleibalist pe postul de secund, dar şi un jucător care să acopere postul de centru.

“Vom mai transfera unul, chiar doi jucători şi suntem în discuţii cu un secund, dar căutăm şi un centru. Avem variante atât din ţară cât şi din străinătate”, spune managerul Adrian Feher.

În ce priveşte aducerea unui secund, vicecampioana se află în negocieri cu Stojan Iliev, un jucător tânăr, de 22 de ani, care joacă în Naţionala Macedoniei.

Jucătorul a evoluat în sezonul trecut pentru MOK Mursa, în Croaţia, cu care a fost vicecampion, dar are în palmares trei tiluri în ţara sa natală cu OK Strumica.

You may also like

Leave a Comment