Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău întâlneşte cea mai în formă echipă din play-out

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

În etapa a IV-a, gruparea zălăuană primeşte vizita celor de la CSM Satu Mare. Formaţia antrenată de Tiberiu Csik are victorii pe linie în play-out, dar şi un şir de rezultate pozitive ce datează, din 13 noiembrie 2021! Sătmărenii au pierdut ultima dată la Zalău, în etapa a XI-a din sezonul regulat, după care a urmat o serie incredibilă de 10 rezultate pozitive, şase victorii şi patru remize 

Vineri ora 17.00, Stadionul Municipal: SCM Zalău – CSM Satu Mare

SCM Zalău a pierdut etapa trecut la Cluj, dar rămâne la o distanţă confortabilă de 5 puncte faţă de echipa de pe locul 2 din play-out.

Formaţia zălăuană se pregăteşte de al patrulea meci din play-out, care va avea loc vineri, pe teren propriu. Echipa pregătită de Marius Muntean şi Alexandru Pop întâlneşte pe CSM Satu Mare, echipa de pe locul 3, care traversează o perioadă foarte bună. Practic, CSM Satu Mare este cea mai în formă echipă din play-out, având trei victorii consecutive. Sătmărenii sunt neînvinşi din noiembrie 2021, mai exact de la meciul cu SCM Zalău din sezonul regulat, când au pierdut în ultima secundă.

După acel joc, antrenor principal la CSM Satu Mare a fost numit Tiberiu Csik. Sub comanda sa, echipa care era pe locurile retrogradabile a reuşit o serie de 10 rezultate pozitive: şase victorii şi patru remize. După un astfel de parcurs, CSM Satu Mare a ieşit din zona periculoasă a clasamentului şi s-a desprins la 10 puncte de Progresul Şomcuta Mare.

SCM Zalău şi CSM Satu Mare s-au întâlnit de două ori şi în perioada de pregătire din iarnă. Un joc a fost câştigat de SCM cu 3 – 2, iar în al doilea, CSM Satu Mare s-a impus cu 3 – 1.Partida dintre SCM Zalău şi CSM Satu Mare are loc vineri, de la ora 17.00. Având în vedere Sărbătorile Pascale toate jocurile etapei au fost mutate cu o zi mai devreme.

“Vom avea un meci dificil, dar părerea mea că pornim cu prima şansă. Chiar dacă am pierdut la CFR II, echipa a arătat bine. Sper să câştigăm acest joc, iar echipa să se mobilizeze. Întâlnim o formaţie incomodă care nu a mai pierdut  din toamnă, de la Zalău, iar de când au schimbat antrenorul, se pare că au găsit formula care să-i scoată din zona periculoasă a clasamentului”, spune Marius Paşca.

Este penultima etapă din turul play-out-ului, ultima rundă fiind  programată în 30 aprilie, când SCM Zalău va juca la Progresul Şomcuta Mare.  Returul începe în  data de 4 mai şi se va încheia pe 28 mai.

You may also like

Leave a Comment