Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu joacă din nou acasă şi în Vinerea Mare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 38 views
A+A-
Reset

A doua etapă la rând, gruparea de sub Meseş evoluează în faţa propriilor suporteri. Vineri, în etapa a IV-a, formaţia şimleuană are parte de un adversar incomod –  CFR Cluj II – în faţa căruia, echipa antrenată de Dacian Nastai a câştigat acasă în urmă cu o lună, în penultima etapă din sezonul regulat

Vineri, ora 17.00, Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei: Sportul Şimleu – CFR Cluj II

La adăpostul unui avantaj de 12 puncte faţă de locul 9, primul retrogradabil, Sportul Şimleu poate sta liniştită. Chiar dacă mai sunt şapte etape de disputat, gruparea de sub Măgură aproape că este scăpată de grija retrogradării. Şimleuanii se pot concentra pe ocuparea poziţiei secunde la finalul play-out.ului, loc pe care Sportul Şimleu se află în momentul de faţă.

Gruparea condusă de Ioan Gurzău are 29 de puncte, cu două mai mult decât CSM Satu Mare , iar în etapa a IV-a va juca din nou pe teren propriu. În Vinerea Mare, Sportul Şimleu va fi din nou în faţa propriilor suporteri, la nicio săptămână după partida cu Luceafărul Oradea.

De data aceasta pentru un joc mult mai dificil, cu un adversar incomod. Este vorba de CFR Cluj II, echipă ce în runda trecută a câştigat cu 3 – 2 în faţa lui SCM Zalău.

CFR Cluj II a mai fost sub Măgură în urmă cu o lună de zile, în penultima etapă din sezonul regulat. În acel joc, şimleuanii s-au impus cu 3 – 2 şi speră într-un rezultat pozitiv şi la confruntarea de vineri.

Sportul Şimleu are un uşor avantaj, deoarece pe teren propriu a câştigat toate cele trei meciuri disputate în acest an, cu CFR Cluj II, Progresul Şomcuta Mare şi Luceafărul Oradea. “Avem un avantaj de 12 puncte faţă de locul 9, iar acest avantaj ne face să fim mai liniştiţi în ultimele şapte etape. Noi trebui să intrăm pe teren cu dorinţa de a obţine cât mai mult de la fiecare joc. Întâlnim un adversar bun, dar cred că avem capacitatea să obţinem un rezultat pozitiv şi cu CFR II”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

Pentru partida de vineri, Sportul Şimleu are tot lotul valid. Jocul este programat de la ora 17.00, pe Stadionul “Măgura.

You may also like

Leave a Comment